Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Torbalı’da şok istifa

CHP Torbalı’da şok istifa

Torbalı Belediyesi, merhum Başkan İsmail Uygur’un vefatının ardından meclis içerisinde yapılacak seçim sürecinde Belediye Başkan Vekilliği görevine getirilen CHP’li meclis üyesi Mehmet Mehdi Baykara partisinden istifa ettiğini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 28.07.2021 - 17:36

EGEPOSTASI- Torbalı Belediyesi, merhum Başkan İsmail Uygur’un vefatının ardından meclis içerisinde yapılacak seçim sürecinde Belediye Başkan Vekilliği görevine getirilen CHP’li meclis üyesi Mehmet Mehdi Baykara partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Baykara, istifasına gerekçe olarak Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in Belediye Başkan Vekilliği görevine İlker Yıldız’ı getirmesi olduğunu ifade etti.

Baykara, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Yaklaşık 30 yıldan bu yana Cumhuriyet Halk Partisinde devam eden siyasi hayatımı vefat sonrası oluşan yönetim boşluğu ve yine yaşanılan seçim sürecinde şahsımı şeklen Başkan vekili olarak görevlendirip sonrasında bu göreve başka bir meclis üyesi arkadaşımın görevlendirilmesini şahsıma ve bana inanlara yapılan bir kasıtlı tutum olarak gördüğümden bu yönetim şekli ile daha fazla çalışamayacağımı tüm kamaoyuna bildirir bu sebeple gelinen noktada Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimden istifa ediyorum bundan sonra bağımsız Meclis üyesi olarak devam edeceğimi tüm kamaoyuna bildiririm…”

Öte yandan istifaya ilişkn görüşleri sorulan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Bayrakara'nın istifasına ilişkin yorum yapmazken, "Kendisi sevdiğimiz birlikte yol yürüdüğümüz bir arkadaşımızdır. Hayırlı olsun" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.