Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Torbalı Danışma Kurulunda iktidar mesajları

CHP Torbalı Danışma Kurulunda iktidar mesajları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetimi geçtiğimiz ay uzun süredir yapılamayan İlçe Danışma Kurullarının başlaması kararını vermişti. Bu kapsamda dün Torbalı’da İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 04.09.2021 - 10:55

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetimi geçtiğimiz ay uzun süredir yapılamayan İlçe Danışma Kurullarının yapılması kararını vermişti. Bu kapsamda dün Torbalı’da İlçe Danışma Kurulu gerçekleşti. CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Özdemir’in divan başkanı olduğu toplantıya, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP eski İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP il yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Torbalı Kent Konseyi Başkanı ve önceki dönem milletvekili adayı Sefer İpekli ve çok sayıda partili katıldı.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen danışma kurulu toplantısında iktidar mesajları verildi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Parti çalışmaları, gelecek planlamaları, önümüzdeki süreçte atılacak adımlar, üyelerin beklentileri ve ülkedeki genel durumun konuşulduğu kuruldan sonra açıklama yapan CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın, “CHP Torbalı İlçe Danışma kurulumuzu, milletvekillerimiz,  il başkan yardımcılarımız, geçmiş dönem  milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik eşlinde partimizi iktidara taşımak için daha nasıl verimli çalışabileceğimizi, olumlu öneriler eşliğinde konuştuk. Danışma kurulumuza katılan tüm  arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.