Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Torbalı'da düğüm çözüldü: O isim başkanlığa atandı

CHP Torbalı'da düğüm çözüldü: O isim başkanlığa atandı

CHP İzmir İl Yönetimi, Torbalı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erol Günaydın'ın yerine ilçeyi kongreye götürecek geçici yönetimi belirledi. İl Yönetimi'nin haftalık olağan toplantısında alınan karar doğrultusunda Övünç Demir başkanlığında geçici yönetim oluşturuldu. Atama sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Demir, "Demokratik, adil ve katılımcılığın esas alındığı bir süreç yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 11.11.2021 - 18:28

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Yönetimi haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi. 

Toplantının ana gündem maddesi Torbalı’ya atanacak geçici yönetimin belirlenmesi oldu. 

Erol Günaydın’ın görevden alınmasının ardından ilçe başkanlığı için birçok isim gündeme geldi. Değerlendirmeler sonucunda İl Yönetimi, Övünç Demir'de karar kıldı. Demir'in başkanlığında 5 kişilik geçici yönetim kurulu atandı. Yönetimde Demir'in dışında Ertan Çelik, İfaket Çavuş, Mevlüt Özbent ve Şengül Babacan yer aldı.

Öte yandan Demir, atama kararı sonrası sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayınladı.

Demir'in ifadeleri şu şekilde:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdirleri ve CHP İzmir İl Başkanlığımızın parti tüzüğümüze dayanarak 11.11.2021 tarihinde alınan yönetim kurulu kararı ile CHP Torbalı İlçe Başkanı olarak görevlendirildim.

Şahsımı ve heyetimizi (Ertan Çelik, İfaket Çavuş, Mevlüt Özbent, Şengül Babacan) bu onurlu göreve getiren İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’e ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugüne kadar partimizde görev yapmış tüm yöneticilerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, parti emektarlarımıza, delegasyonumuza, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, milletvekillerimize ve Altı Ok’lu rozeti göğsünde gururla taşıyan, Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine her daim sahip çıkan Torbalı Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine teşekkürü borç bilirim.

Torbalı’nın Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olması için hayatını adayan, en zor zamanlarda ilçe başkanlığımızı yapan, hizmetleriyle Torbalımızda unutulmayacak izler bırakan rahmetli Belediye başkanımız İsmail Uygur’a şükranlarımı sunuyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.

Kıymetli Partililerim;

Devraldığımız bayrağın ehemmiyetini aklımızdan bir an olsun çıkarmayacağız.

Birlik olacağız.

İlkelerimize, değerlerimize, birbirimize sahip çıkacağız.

Çok çalışacağız.

Disiplinli ve kararlı olacağız.

Demokratik, adil ve katılımcılığın esas alındığı bir süreç yöneteceğiz.

Güçlü ve etkin bir yönetim sergileyeceğiz.

Belediyemizle ve meclis üyelerimizle bir bütünün parçaları olarak uyum içerisinde çalışacağız.

Ortak akıl ile sağduyunun hakim olacağı, 7’den 70’e yönetime tüm partililerimizin iradesinin yansıyacağı, Torbalımızın her bir mahallesinde örgütlü mücadelenin yeşereceği, yeni bir dönem partimize ve Torbalımıza hayırlı, uğurlu olsun.

Yarın(Cuma) sabah saat 10.00 da parti binamızda olacağız. Bu süreçte sizlerle kucaklaşacak olmanın heyecanını taşıyor, tüm hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.