Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Tire'den Sofuoğlu'na tepki: Meslekten men edilsin

CHP Tire'den Sofuoğlu'na tepki: Meslekten men edilsin

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında üniversiteler için "Neredeyse fuhuş evleri" sözlerine tepkiler devam ediyor. CHP Tire İlçe Örgütü de skandal ifadelere tepki gösterdi. Konu ile ilgili açıklamayı Tire örgütü adına İlçe Başkanı Hakan Şenoyar yaparken, "Adını bile söylemenin madalya olacağı şahsı kınıyor, kendisini ahlaklı olmaya davet ediyoruz.  Yasal çerçevede de gerekli cezayı almasını hatta meslekten men edilmesini talep ediyoruz." dedi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2020 - 21:34

EGEPOSTASI- CHP Tire İlçe Başkanlığı olağan yönetim kurulu toplantısını yaptı. İlçe Başkanı Hakan Şenoyar başkanlığında yapılan toplantıya yönetimin yanı sıra toplantıda kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarıda katıldı. 

Toplantıda üye güncelleştirilmesi, yeni üye yapımı ve örgütlenme gibi konuların dışında Tire'deki doğa katliamları da ele alındı.

Ayrıca yönetim kurulu toplantısından sonra Başkan Şenoyar ve tüm yönetim, geçtiğimiz günlerde Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun Akit TV'de katıldığı programda üniversiteler için "Neredeyse fuhuş evleri” sözlerine tepki gösterildi.

İlçe Başkanı Şenoyar, "Memlekette tuhaf, tuhaf işler olmaya başladı. Biri çıkıp üniversitelerle ilgili ki bu üniversitede çalışan eğitim görevlileri, memurlar ve öğrencilerin tamamını kapsayan ve tamamına ağza alınmayacak hakaret içermektedir. Bunun geniş ya da ayrıntılı açıklamasına gerek yoktur zaten bir şekilde, kendisi ya da bir yakını vasıtasıyla herhangi bir üniversite ve yükseköğretim kurumuna temas eden her bir birey zaten bu konuda gerekli hassasiyeti gösterecek yeterliliktedir. Tire İlçe Başkanlığı olarak adını bile söylemenin madalya olacağı şahsı kınıyor, kendisini ahlaklı olmaya davet ediyoruz.  Yasal çerçevede de gerekli cezayı almasını hatta meslekten men edilmesini talep ediyoruz." açıklamsında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.