Dolar 32,5437
%-0.01
Euro 34,8875
%0.06
Altın 2.435,110
%0.21
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel üniversiteli gençleri dinledi, yol haritasını anlattı

CHP'li Yücel üniversiteli gençleri dinledi, yol haritasını anlattı

CHP İzmir İl Gençlik Kolları'nın Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileriyle düzenlediği kahvaltı organizasyonuna katılan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ''Burs, barınma, teknoloji, ekonomi, kadın hakları ve liyakatli devlet yönetimi sorunları ile ilgili gençlerin sorularını yanıtladık, iktidarımızın yol haritasını anlattık'' dedi.

  • Ege Postası
  • 17.12.2021 - 15:51

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Gençlik Kolları Dokuz Eylül Üniversitesi’nde eğitim gören üniversiteli gençlerle bir kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Etkinliğe CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Cevat Eren Arslan ve Akın Geyik, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan ve Buca İlçe Gençlik Kolları Başkanı İrem Gökmen katıldı.

Gençlerle gerçekleştirilen buluşmada ülke sorunları ve çözümleri konuşuldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üniversiteli gençlerle buluşmanın detaylarını aktaran Yücel, ''Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldik. Burs, barınma, teknoloji, ekonomi, kadın hakları ve liyakatli devlet yönetimi sorunları ile ilgili gençlerin sorularını yanıtladık, iktidarımızın yol haritasını anlattık'' ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.