Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'in Covid-19 test sonuçları belli oldu

CHP'li Yücel'in Covid-19 test sonuçları belli oldu

7 Eylül’de Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki Balkan Buluşması programına katıldıktan sonra virüse yakalandığını öğrenen CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile aynı programda bulunan ve Öztrak’la olan yakın temasıyla dikkat çeken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in test sonuçları belli oldu. Hem kan testi hem de PCR testi yaptıran Başkan Yücel'in iki testinin de negatif çıkması üzerine derin bir nefes aldığı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 12.09.2020 - 13:38

EGEPOSTASI- 7 Eylül Pazartesi günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda Balkan Gecesi düzenlenmiş ve geceye CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak da katılmıştı. Toplantıda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere CHP’li milletvekilleri, parti yöneticileri ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla birçok Balkan Derneği katılım göstermişti. 

Toplantıdan bir gün sonra Öztrak, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Öztrak’ın duyurusunun ardından etkinliğe katılan CHP’li isimlerin test sonuçları ise merak konusu olmuştu. 

YÜCEL'İN HER İKİ TESTİ DE TEMİZ ÇIKTI

Toplantıda Öztrak ile yan yana oturan ve maskesiz olduğu görülen test yaptırmak için 72 saat bekleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in dün yaptırdığı kan testi sonucu negatif çıktı.

Başkan Yücel’in PCR test sonucu da bugün çıktı. PCR testi de negatif çıkan Başkan Yücel derin bir nefes aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.