Dolar 32,5976
%0.38
Euro 34,7758
%0.13
Altın 2.496,840
%0.5
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den Soyer'i eleştiren AK Partili Sürekli'ye: Biraz olsun utanın

CHP'li Yücel'den Soyer'i eleştiren AK Partili Sürekli'ye: Biraz olsun utanın

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, dolar kurunda yaşanan sert yükselişten olumsuz etkilendiklerini dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştiren AK Partili mevkidaşı Kerem Ali Sürekli'ye yanıt verdi. Büyükşehir ile CHP'li ilçe belediyelerinin kendi imkanlarıyla Yücel, "Bu güzel ülkeyi uluslararası arenada küçük düşürdüğünüz için, milleti sefalete mahkum ederken, dolarla yandaşlarınızı zenginleştirdiğiniz için biraz olsun utanın. Artık bu ülkenin yakasından düşün.” şeklinde bir tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 24.11.2021 - 16:59

EGEPOSTASI – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Kötü ekonomi politikaları sonrası yaşanan kur krizi yüzünden yatırımlarımızın maliyeti 3.5 Milyar TL arttı. Bu öyle bir miktar ki; şehrimiz 1 metro hattı kaybetti" şeklindeki açıklamaları AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin hedefi oldu. Sürekli, katıldığı bir canlı yayında Soyer’in sözlerini “Bırakın Allah aşkına. Biraz destek olun. Ekonomik dalgalanmalardan siyasi rant devşiriyor” diyerek eleştirdi.

Sürekli’nin bu sözleri üzerine CHP’li mevkidaşı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı bir açıklamayla tepkisini dile getirdi.

Büyükşehir ile ilçe belediyelerinin kendi imkanlarıyla ve tüm engellemelere rağmen projelerini gerçekleştirdiğini vurgulayan Yücel, şunları söyledi:

“Sayın Tunç Soyer, kötü ekonomi yönetiminin ve Dövizdeki rekor kur artışlarının, İzmir’in bir metro hattına mal olduğunu ifade ediyor. Sayın AKP il başkanı cevap veriyor “Bırakın Allah aşkına, biraz destek olun”    Pes doğrusu!!! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm metro ve tramvay hatlarını merkezi yönetimden tek kuruş destek almadan kendi imkanlarıyla yapıyor. 

Belediyelerimiz pandemide AKP’nin görmezden geldiği esnafa, vatandaşa maddi ve manevi destek verdi, vermeye devam ediyor.

Tüm engellemelerine rağmen tarımı, hayvancılığı ve kooperatifçiliği karşılıksız destekliyor.

İflasa sürüklediğiniz ekonomimize, itibarını sıfıra indirdiğiniz milli para birimimize, millet ekmeğe muhtaçken yaptırdığınız saraylarınıza bakınca size söylenecek tek şey var! 

Bu güzel ülkeyi uluslararası arenada küçük düşürdüğünüz için, milleti sefalete mahkum ederken, dolarla yandaşlarınızı zenginleştirdiğiniz için biraz olsun utanın. Artık bu ülkenin yakasından düşün.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.