Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den AK Partili Sürekli'ye 'pudra şekeri' göndermesi: Siyaset anlayışınızın tam tarifi bu...

CHP'li Yücel'den AK Partili Sürekli'ye 'pudra şekeri' göndermesi: Siyaset anlayışınızın tam tarifi bu...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin CHP’yi hedef alan açıklamalarına yanıt verdi. Yücel, “Utancınızdan yüzünüz kızaracağına, her zamanki yüzsüzlüğünüzle yine CHP’ye saldırıyorsunuz. Gereğini, yakalanıp afişe olunca değil uyuşturucu partileri düzenlerken yapacaktınız.İşte sizin siyaset anlayışınızın tam tarifi bu; yasal olmayan yollardan hızla zenginleş, inançlı görün, takiye yap, her türlü sapkınlığa müsait ol ve bunları yaparken hiç yüzün kızarmasın. Yaptığınız yaygara her zamanki gibi suçlu psikolojisinden kaynaklanıyor. Ne kadar yaygara yaparsanız yapın kirlisiniz ve gideceksiniz!” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2021 - 20:19

EGEPOSTASI-  Lüks otomobilinde uyuşturucu kullandığı görüntüler üzerine büyük tepki alan ve AK Parti Genel Merkezi’nde büro elemanı olarak çalıştığı belirtilerek görüntüler sonrası iş akdinin feshedildiği açıklanan Hamza Kürşat Ayvatoğlu, CHP ve AK Parti arasında tartışma konusu oldu.

CHP kanadından gelen eleştirilere sosyal medyadan yanıt veren, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’ye yönelik karalama kampanyası yürütüldüğünü savunarak “CHP bunu hep yapıyor! Her günah kendilerine mubah! Önce kendi temizliğini yapmak yerine; gereğini yapanlara yüklenmek böyle çarpık bir zihniyetin tezahürü olabilir! İstedikleri kadar davul çalsınlar! AK Parti; uyuşturucu ile mücadelesinden hiç taviz vermedi, vermeyecek!” ifadelerini kullanmıştı.

YÜCEL: ARSIZLIĞIN, YÜZSÜZLÜĞÜN, PİŞKİNLİĞİN BU KADARINI TANIMLAYACAK SÖZ BULMAK ZOR

AK Partili Sürekli’nin CHP’yi hedef alan açıklamalarına CHP’li mevkidaşı Deniz Yücel, sert sözlerle yanıt verdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Yücel, şu ifadeleri kullandı;

“1-Zengin dilimiz Türkçe'de bile arsızlığın, yüzsüzlüğün, pişkinliğin bu kadarını tanımlayacak söz bulmak zor. Milletin parasıyla maaşını ödediğiniz danışman son model arabasında uyuşturucu partisi yapıyor. Temin etmekten de gözaltına alınıyor. #pudraşekeri

2- - Sözde - Dindar (!) ve kindar bir gençlik istediğinizi biliyorduk ama kafalarını uyuşturmak için bazılarının pudra şekeriyle beslediğini yeni öğrendik.

3- Utancınızdan yüzünüz kızaracağına, her zamanki yüzsüzlüğünüzle yine CHP’ye saldırıyorsunuz. Gereğini, yakalanıp afişe olunca değil uyuşturucu partileri düzenlerken yapacaktınız.

4- İşte sizin siyaset anlayışınızın tam tarifi bu; yasal olmayan yollardan hızla zenginleş, inançlı görün, takiye yap, her türlü sapkınlığa müsait ol ve bunları yaparken hiç yüzün kızarmasın.

5-Hiçbir gencin uyuşturucu batağına düşmemesi için biz, terör örgütlerine de,çetelere de,mafyaya da savaş açmış bir partiyiz.Elbette sizin gibi mafya liderleriyle,ihale çeteleriyle,hain terör örgütleriyle işine gelince kol kola yürüyen bir zihniyetten bunu anlamasını beklemiyoruz.

6- Yaptığınız yaygara her zamanki gibi suçlu psikolojisinden kaynaklanıyor. Ne kadar yaygara yaparsanız yapın kirlisiniz ve gideceksiniz!”

TEKRAR GÖZALTINA ALINMIŞTI...

Öte yandan Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alındı. Ayvatoğlu ilk ifadesinde, o görüntülerin şaka amaçlı kaydedildiğini savunarak, "Burnuma çekmiş olduğum malzeme uyuşturucu değil, pudra şekeridir" demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.