Dolar 32,6021
%0.39
Euro 34,8337
%0.29
Altın 2.504,160
%0.79
Bist-100 9.461,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'ın o sözlerine çok sert yanıt

CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'ın o sözlerine çok sert yanıt

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın Ödemiş'teki programında CHP'yi hedef alan sözlerine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Yücel, ''Biz, bir kimseyi tanımak istiyorsak ağzından çıkan kokuşmuş safsatalara değil, düşüp kalktığı arkadaşlarına bakarız'' dedi.

  • Ege Postası
  • 28.12.2021 - 10:31

EGEPOSTASI - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Ödemiş'te partililerle gerçekleştirdiği buluşmada CHP'yi hedef alan sözler sarf etti. Dağ, ''Yuları HDP'nin elinde olan bir CHP var. Yalan mı? Tezkereye hayır demek yuları HDP'ye kaptırmak demektir. Ben Ödemiş'te ve İzmir'de CHP'ye oy veren hemşerilerimi gayet iyi bilirim. Her şey bir tarafa vatan, millet ve mevzi, bayrak olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Mustafa Kemal Atatürk konusu olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Ama şu anda CHP politikası böyle bir politika değildir'' ifadelerini kullandı.

Dağ'ın bu sözleri CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in büyük tepkisini çekti.

Yücel sosyal medya üzerinden verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

''Kafalar yine güzel anlaşılan. Biz, bir kimseyi tanımak istiyorsak ağzından çıkan kokuşmuş safsatalara değil, düşüp kalktığı arkadaşlarına bakarız.''  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.