Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den AK Parti'ye yanıt: Sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz!

CHP'li Yücel'den AK Parti'ye yanıt: Sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin “CHP, İzmir’de sokağa çıkmaya sayemizde başladı dersek yanlış olmaz!” şeklindeki sözlerine isim belirtmeden yanıt verdi. Yücel, “Merak etmeyin Metropolde de sahadayız. Sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz. İnsanları inançlarıyla, milli duygularıyla, hamaset yaparak aldatmak dönemi artık bitti. Ne demiştik? İzmir marşıyla uğurlayacağız” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 30.06.2022 - 21:00

EGEPOSTASI – İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi ile AK Parti arasındaki polemikler, son dönemde kent siyasetinin gündeminde yer bulmaya devam ediyor.

SÜREKLİ: SAYEMİZDE İZMİR’DE SOKAĞA ÇIKMAYA BAŞLADILAR

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "CHP, İzmir’de sokağa çıkmaya sayemizde başladı dersek yanlış olmaz! Çünkü, iyi ve kötü günde milletimizle olan biz; “İzmir çantada keklik, şatomuzda oturalım.” diyen onlardı! Şimdi ne hikmetse; metropole uğrayamıyor, kırsaldan verdikleri mesajlarla göz boyamaya çalışıyorlar!” demişti.

YÜCEL: SİZİ İZMİR MARŞI’YLA UĞURLAYACAĞIZ

Bugün il yöneticileri ile birlikte Bayındır’da gerçekleştirdiği saha çalışmasında vatandaş, esnaf ve üreticinin sorunlarını dinleyen Yücel, ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Açıklamasında AK Partili mevkidaşı Sürekli’nin ifadeleribe isim vermeden yanıt veren Yücel şunları söyledi:

“Kırsal İlçelerdeki çalışmalarımız birilerini rahatsız etmiş. Sizin perişan ettiğiniz çiftçinin, üreticinin, maliyetler nedeniyle süt ineğini kesmek zorunda kalan hayvancının yanında olmamız sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?

20 senedir Küçükmenderes'e çivi çakmamışsınız. İnsanlar sizin yüzünüzden hayata küsmüş. İktidara geldiğimizde Bayındır'da da, Küçük Mendereste de, bu güzel topraklardan eskisi gibi bereket fışkıracak. Köylü ve çiftçi eskisi gibi milletin efendisi olacak.

Merak etmeyin Metropolde de sahadayız. Sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz. İnsanları inançlarıyla, milli duygularıyla, hamaset yaparak aldatmak dönemi artık bitti. Ne demiştik? İzmir marşıyla uğurlayacağız...."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.