Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Sındır'dan AK Partili Dağ'ın davet sözlerine sert yanıt: Siz kimsiniz de gelenlere...

CHP'li Sındır'dan AK Partili Dağ'ın davet sözlerine sert yanıt: Siz kimsiniz de gelenlere...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında yapılan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İzmir İl Müdürlüğü Koordinasyon Toplantısı'na CHP’li milletvekillerinin davet edilmemesine CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, “Devleti siyasetinizin oyuncağı yapamazsınız! Yazıklar olsun” sözleriyle tepki göstermişti. Sındır'ın açıklamalarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Gelene hayır diyecek halimiz yok" demişti. CHP'li Sındır yeni bir açıklamayla tepkisini sürdürdü.

  • Ege Postası
  • 21.02.2021 - 20:20

EGEPOSTASI- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugün İzmir’de Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İzmir İl Müdürlüğü Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

Bakan Kurum'un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya CHP'li milletvekilleri dışında, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Necip Nasır, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle, Mahmut Atilla Kaya, MHP İzmir milletvekilleri Tamer Osmanağaoğlu, Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve bakanlık bürokratları katıldı. 

Toplantıya CHP'li vekillerin davet edilmemesine CHP cephesinden en sert tepki CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır'dan gelmişti.

Sındır, "Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi siyasetinizin oyuncağı yapamazsınız! İzmir halkı ve milletimiz bunun hesabını elbet soracaktır! Yazıklar olsun!..." ifadeleriyle tepkisini dile getirmişti.

Sındır'a tepkisine AK Parti'den Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan gelmişti. Dağ, “Gelene hayır diyecek halimiz yok.” dedi.

Dağ'ın açıklamasının ardından CHP'li Sındır tepkisini sürdürdü.

SINDIR'DAN SERT AÇIKLAMA

Sındır sosyal medayadan yaptığı açıklamada, "AKP Genel Başkan Yardımcısı Sn.Hamza Dağ eleştirilerimize yanıt verme hakkını kendinde görmüş; “gelene hayır diyecek halimiz yok”. demiş...
Yani kendini devletin sözcüsü yerine koyan bir AKP yöneticisi... İŞTE PARTİ DEVLETİ OLMAK TAM DA BÖYLE BİR ŞEY! Sn. Dağ, siz kimsiniz de gelenlere evet ya da hayır deme hakkını kendinizde buluyorsunuz? Eee! Bakanın diyecek hiç birşeyi kalmayınca özrü kabahatından büyük açıklamalar olur elbet..." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.