Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Selçuk Ayhan Bayraklı için yola çıktı!

CHP'li Selçuk Ayhan Bayraklı için yola çıktı!

Bayraklı’da ‘Ağabey Formülü’ ile ortaya çıkan İzmir il eski başkanı ve milletvekili Selçuk Ayhan CHP Bayraklı İlçe binasında yaptığı toplantıyla adaylığını resmen açıkladı. Ayhan hedeflerini anlattı ve "Dileğimiz mahcup olmadan yüz akıyla bu görevi tamamlamak, aynı zamanda yeni siyasi kadrolar yetiştirmektir." dedi. CHP Bayraklı'da miting gibi adaylık açıklaması

  • Ege Postası
  • 14.12.2019 - 16:37

EGEPOSTASI - Selçuk Ayhan’ın CHP Bayraklı İlçe Binası’ndan gerçekleşen İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile birlikte ilçe yöneticileri, delegeler ve partililer katıldı. Yoğun katılım dolayısıyla Selçuk Ayhan ilçe binasının balkonundan kalabalığa seslendi.

'TÜM YOLDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Selçuk Ayhan’dan önce söz alan CHP Bayraklı ilçe Başkan Cemalettin Alper “Yerel iktidarda üç dönem ilçe başkanlığı unvanını bana yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Ayrıştırmadan, geçmişteki tartışılmaları geçmişte bırakarak oy oranımızı yüzde 51’den yüzde 65’lere nasıl götüreceğimizi düşünmeliyiz. Bayraklı bütünleşen,  birleşen bir örgüt. Tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyorum,  sade üyelerimin önünde eğiliyorum. Geldiğimizde ilçenin borçları hallettik,  ilçe binamızı kazandırdık. Seçilecek kim olursa olsun Bayraklı’da hedefi büyüteceğine inanıyorum. Ayhan Başkanıma çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.



’20 YIL SONRA ÇIRAĞINDAN KOLTUĞU DEVRALACAK’
20 yıl önce İl Başkanlığı yarışında Ayhan Başkan için çalıştığını kaydeden Alper, “O siyasette benim ustam ben onun çırağıyım. İl Başkanlığı dönemimde çok büyük bir katkı koydu. Bende il başkanlığı için o dönem çalıştım ve kendisine destek verdim.  20 yıl sonra çırağından koltuğu devralacak. Bana bu onuru yaşattığı için teşekkür ederim. Tüm adayların yolu açık olsun. Benim ilçe başkanı olacak arkadaşlardan en büyük ricam, CHP’nin çeşitli kademelerinde eskiden görev alan ilçe, il başkanları, meclis üyeleri kim olursa olsun, onlar artık hiçbir görev almayıp, gençlerin önünün açılması noktasında çalışsınlar onlara bu konuda çok iş düşüyor” dedi.


‘GELDİ ÇIRAĞININ KOLTUĞUNA TALİP OLDU DERLER’
Selçuk Ayhan konuşmasına esprili bir dille başlayarak Cemalettin Alper’i kast ederek  “Sayın Başkanla içeride konuşurken dedim çırağım olduğunu söyleme. Arkamızdan ileri geri konuşanlar var. Geldi çırağının koltuğuna talip oldu derler. Siyasette birçok görev var,  bu görevde bize tebliği edildi. Sizleri utandırmadan bu görevi yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

SOYER VE SANDAL’DAN ADAY OL TEKLİFİ!
Yoğun katılım nedeniyle ilçe binasına sığmayan kalabalığa balkon konuşma yapan Ayhan,  aday olma sürecini anlattı. Selçuk Ayhan, “Yaklaşık 1 hafta önce bu yol çıktım. Bayraklı ilçe başkanlığına resmen adayım. Bu süreç hiç aklımın ucundan geçmediği halde, delege seçimleri henüz devam ederken, çevreden gelen ısrarlar ve çıkan adaylar neticesinde Belediye Başkanımız Serdar Sandal ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’den ağabey ol teklifi geldi. Çekincelerimi belirterek kabul edemeyeceğimi söyledim. Ancak bana söylenen;  ‘tecrüben ile Bayraklı’da yaşanan ayrışmayı birleştirebilecek, kırgınlıkların giderilmesine ihtiyaç duyulduğu,  bir kişi olduğum ve bunun ardından da bu teklif değişik kesimlerden de karşılık bulmaya başlayınca kabul etmek zorunda kaldım. Partide her görev kulasıdır” diye konuştu.

DİLEĞİMİZ YÜZ AKIYLA GÖREVİ TAMAMLAMAK VE YENİ SİYASİ KADROLAR YETİŞTİRMEKTİR'

CHP’de her görevin kutsal olduğunu söyleyen Ayhan, sözlerini şöyle sürdürdü:  “İlçe başkanlığı daha önce yaptığım il başkanlığı, milletvekilliği kadar kutsaldır. Seçimden sonra amacımız parti politikalarımızı seçmenle buluşturmak, belediyemizin başarılı çalışmalarını halka anlatmak, halkın eleştiri ve önerilerini yerel yönetimle paylaşmaktır. Partimizin rutin çalışmaları dışında projeler üreten, iletişimi geliştiren, genç ve kadınlarla buluşturan bir örgüt olarak yüceltmektir. İyi bir yönetimde gençlerim enerjisin ve dinamizmi ile daha ileri yaştakilerin tecrübesini buluşturmak amacımızdır. Dileğimiz mahcup olmadan yüz akıyla bu görevi tamamlamak, aynı zamanda yeni siyasi kadrolar yetiştirmektir.”

‘YAŞIMIZ BAŞIMIZ KAÇ OLURSA OLSUN ÜLKE İÇİN SAVAŞIRIZ’

 “Adaylık için başvuran ya da başvuracak olan herkese saygı ve sevgilerimi gönderiyorum” diyen Ayhan “Her partilinin aday olmaya hakkı vardır. Bunu partililerimiz değerlendirir. Biz seçimi kazansak da kaybetsek de her zaman partinin bir neferi olmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye’de CHP’nin iktidar olması için tüm koşullar mevcuttur; kadına şiddet, dış politikada güvensizlik, ,işsizlik hepsi var. Bundan sonra rotamızda partinin iktidar olması için çalışacağız. Nasıl ki CHP Emperyalistlerin elinden ülkeyi alıp Cumhuriyeti kurduysa bugünde Cumhuriyeti, emperyalistlerin elinden kurutacak güce sahibiz.  Ülkemiz, hiçbir zaman bu kadar aşağılanmamıştı, askerin başına çuval geçirilmişti, bunları yaşadık ama bunları çocuklarımız torunlarımız hak etmiyor. Yaşımız başımız kaç olursa olsun, bizler bu ülkeyi emperyalistlerin elinden kurtaracak güce sahibiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.