Dolar 32,4625
%-0.07
Euro 34,7039
%-0.77
Altın 2.434,930
%-0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Purçu'dan 'trafik' yorumu: Diğer büyükşehirlere göre iyi durumdayız

CHP'li Purçu'dan 'trafik' yorumu: Diğer büyükşehirlere göre iyi durumdayız

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, TR35'te yayınlanan Uyandırma Servisi programında Türkiye ve İzmir gündemini değerlendirdi. İzmir'de muhalefetin yoğun eleştirilerine neden olan trafik sorunuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Purçu, araç sayısı ve nüfus artışının trafik sıkışıklığına yol açtığına dikkat çekerken "Türkiye’deki diğer büyükşehirlerle karşılaştırdığımızda çok şükür iyi durumdayız" diye ekledi.

  • Ege Postası
  • 18.10.2021 - 12:33

EGEPOSTASI – CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Kutluhan Nesil'in sunumuyla TR35 ekranlarında yayınlanan Uyandırma Servisi programının canlı yayın konuğu oldu. Son dönemlerde vatandaşın çekilmez çilesi haline gelen kent trafiği nedeniyle yayına 20 dakika rötarlı katılan Purçu, trafik sorununun nedenlerini açıkladı. 

“SOYER’İN SUÇU YOK”

Purçu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in trafik problemi nedeniyle yoğun bir şekilde eleştirilmesine karşı çıkarak, “Bir kere burada Tunç Soyer’in suçu yok ki. Tunç Bey gece gündüz İzmir için cansiparane çalışıyor. Kendisiyle şahsi olarak gerçekten gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“DİĞER BÜYÜKŞEHİRLERE GÖRE İYİ DURUMDAYIZ”

Trafiğin tüm dünyanın sorunu olduğunun altını çizen Purçu, “Zaman ilerledikçe mekan aynı kalıyor. Araç sayısı ve nüfus artıyor. Haliyle aynı anda nüfus ve araç sayısının artışıyla trafik sıkıntısı yaşanıyor. Türkiye’deki diğer büyükşehirlerle karşılaştırdığımızda çok şükür iyi durumdayız. Sadece otoban kısmı çok tıkanıyor, yoğun bir trafiğe sahip. Mavişehir’den otobana girdim, tekrar aşağıya indim. Aşağıya inince de şehrin trafiğine girdim. Emniyet şeridini de kullanmıyorum. Çünkü burası İzmir, kendini farklı bir kategoriye koyup da daha üstün özelliklere ve haklara sahipmiş gibi davrandığında tepki çekersin. Hepimiz eşitiz onun için emniyet şeridini kullanmadan geliyorum. Kullansak daha belki biraz daha çabuk gelirim ama kullanmıyorum. İzmirlilere saygısızlık olmasın diye” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.