Dolar 32,4988
%0.27
Euro 34,5975
%0.3
Altın 2.472,920
%-0.41
Bist-100 9.571,00
%-1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Oğuzhan: Bu Tabloyu değiştireceğiz

CHP'li Oğuzhan: Bu Tabloyu değiştireceğiz

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Saray ve bir avuç yandaşın mutlu olduğu, çoğunluğun mutsuz olduğu bu ülke tablosunu değiştireceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.10.2021 - 20:28

CHP Aliağa İlçe Örgütü “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği” düzenledi. Kötü hava koşularına rağmen partililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar,  dernek temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı. 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Oğuzhan, yerel ve genelde iktidar olmanın yolunun halka dokunmaktan geçtiğinin altını çizerek, “Dolayısıyla, her partili tek tek bir ilçe başkanı, bir milletvekili gibi ve hatta bir genel başkan gibi çalışmak, partimizin politikalarını, ülke ve bölge sorunlarını çevresindeki herkese anlatmakla yükümlüdür” diye konuştu. 

SARAY MUTLU HALK MUTSUZ

Türkiye’nin tek adam rejiminde her gün fakirleştiğini kaydeden Oğuzhan, “Anneler çöpten yiyecek topluyor. Çocuklar yatağa aç giriyor. Çocuğuna kıyafet alamayan babalar eziklik hissediyor. Anne mutsuz, baba mutsuz, çocuk mutsuz. Köylü mutsuz, kentli mutsuz; özetle saray ve bir avuç yandaş mutlu, çoğunluğu mutsuz bir Türkiye var. Bu kötü tabloyu değiştireceğiz” sözlerine yer verdi. 

İKTİDARIN KALICI OLDUĞUNU GÖSTEREN ANKET YOK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu da, farklı eğilimlerden anket şirketlerinin kendileriyle de görüştüğünü belirterek, “Biz de anket şirketleriyle görüşüyoruz. Onlar da bize geliyor. Medyadan da takip ediyoruz. Mevcut iktidarın kalıcı olduğunu gösteren hiçbir anket yok. O halde kenetleneceğiz. Daha güçlü çalışacağız” ifadesini kullandı. 

Aliağa’ya her zaman önem verdiklerini söyleyen Özuslu, “Size İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in selamını getirdim. Aliağa’yı her zaman önemsedik. Bundan sonra burada daha fazla bulunacağız. Önümüzdeki hafta sonu Aliağa Emek Şenlikleri için burada olacağız. Türkiye’nin en önemli sanatçılarıyla, yazarlarıyla, aydınlarıyla burada olacağız. Meydanda olacağız. Köylerden, mahallelerden her yerden tüm Aliağa halkıyla  buluşacağız. Aliağa’yı sahipsiz sananlara hodri meydan diyoruz” dedi. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da, Aliağa’yla her zaman dayanışma içinde olduklarını belirterek, “Burada çok güçlü bir dayanışma görüyoruz. Bu yağmurlu, fırtınalı havada bunu yapan bir örgüt kuru havada neler yapmaz!. İhtiyaç duyduğumuz ortam bu” ifadesini kullandı. 

Müzik dinletesiyle devam eden etkinlikte partililer “Çaw Bella” ve “İzmir Marşı”nı hep beraber söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.