Dolar 32,5775
%0.12
Euro 34,9813
%0.44
Altın 2.429,910
%0.28
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Kavasoğullar’ından AK Parti'ye sert yanıt: Kıskançlık seziyorum

CHP'li Kavasoğullar’ından AK Parti'ye sert yanıt: Kıskançlık seziyorum

Açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılan Çeşme Cumhuriyet Meydanı projesi, AK Parti İlçe Başkanı Yeliz Karataş tarafından eleştirilmiş ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise açılış gününden fotoğraf paylaşarak, “Milletvekili olduğu ilde bile karşılığı olmayan bir Genel Başkan…" ifadeleriyle CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenmişti. AK Parti’den gelen tepkilere yanıt veren CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar’ı, Çankırı’nın paylaşımının “kıskançlık” içerdiğini belirtirken, AK Partili mevkidaşı Yeliz Karataş’ın eleştirilerine ise “Çok ciddiye almıyorum. Tecrübesiz bir siyasetçi” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.09.2021 - 11:41

EGEPOSTASI- Çeşme Belediyesi tarafından yapımı kısa süre önce tamamlanan Cumhuriyet Meydanı, geçtiğimiz cumartesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla açılışı yapılmıştı. Açılıştan fotoğraf paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Çeşme’de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için coşkulu(!) kalabalık(!) hazır(!) Milletvekili olduğu ilde bile karşılığı olmayan bir Genel Başkan…" ifadelerini kullanmıştı.

“KISKANÇLIK SEZİYORUM”

CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar’ı AK Partili vekil Ceyda Bölünmez Çankırı’nın paylaşımının “kıskançlık” içerdiğini belirtirken, Ege Postası’na şunları söyledi;

Öncelikle çok güzel bir açlış gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çeşme’de ağırlamaktan onur duyduk. Açılışa binlerce kişi geldi. Burası Ankara veya İstanbul’un büyük meydanları mı? Böyle bir paylaşım çok manidar. İzdiham oldu. İnsanlar burada ezilme tehlikesi geçirdi. Kıskançlık seziyorum. Çeşme’mize çok yakışan bir hizmet oldu.”

“ÇOK CİDDİYE ALMIYORUM”

CHP’li Kavasoğullar’ı, AK Partili mevkidaşı Yeliz Karataş’ın eleştirilerine ise “Çok ciddiye almıyorum. Tecrübesiz bir siyasetçi. Siyasette yeni daha çok ders çalışması lazım” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.