Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Karadağ Konak için yola çıktı

CHP'li Karadağ Konak için yola çıktı

22 Aralık’ta yapılacak CHP Konak İlçe Kongresi için adaylığını açıklayan Ahmet Karadağ, hedeflerini anlattı ve üyelere baskı çıkışı yaptı. Karadağ, “Herkes CHP’nin üyeleri şöyledir böyledir diyor. Basında orada burada çeşitli şeyler konuşuluyor. CHP’nin üyeleri baskı altında buraya gelebiliyorsa hepsi yürekli birer aslandır” dedi. CHP'li Karadağ Konak için yola çıktı

  • Ege Postası
  • 14.12.2019 - 11:22

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI – CHP’nin 22 Aralık’ta yapılacak Konak İlçe Kongresi öncesi Ahmet Karadağ adaylığını açıkladı. Konak İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen adaylık açıklamasına 50’den fazla partili ve delege katıldı.

Mahalle delege seçimleri boyunca Mavi liste tarafında olan ve İzmir İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun başını çektiği muhalif kanadın adayı olarak öne çıkan CHP’li Karadağ isim vermeden şunları söyledi:

“Değerli eski başkanlarımız, milletvekili ağabeylerimizin adaylığı bana bir görev olarak kabul etmemi istediklerini belirtti.  Ülkemiz kan ağlıyor ve şu an tek önemli olan partimizin iktidar olması. Kamuoyunda partimizi daha iyi anlatacağımı olan inanç ile bana ağabeylerim bu görev,  verdiler.”



'SIRÇA KÖŞKTE OTURAN SİYASİLER OLMAYACAĞIZ'
CHP'li Karadağ,  “Birlikte yönetme, birlikte karar alama anlayışını hakim kılacağız" diyerek "Üyelerimiz ile tartışma platformları oluşturacağız bu tartışma sonrası çıkan kararları uygulayacağız. Sırça köşkte oturan siyasiler olmayacağız, halka dokunacağız. Konak Belediye Meclisinde görev yapan partililer ile yerel katılım platformu kuracağız ve her mahallenin tek tek sorununu öğrenceyiz. Partilimiz bize biz de oraya uzak kalmayacağız” diye konuştu.

‘ADALET İÇİN KAVGA EDECEĞİZ’
Basına yaptığı açıklamalarda hiçbir CHP’li yoldaşını kötülemeyeceğini belirten Karadağ, “Biz Atatürk’ün partisiyiz, basına, ifade özgürlüğe önem veririz. Hukuk için, adalet için kavga edeceğiz. Ama şunu söylemek isterim ki; Hiç kimse benim ağızımdan bir partilim için kötü, kırıcı, yıkıcı bir söz, açıklama duyamaz. Öte yandan daralan bir üye sayımız var.  Son yıllarda korkunç bir şekilde bu konuda kan kaybettik. Hiçbir şoveniz, ırkçı duyguya kapılmadan üyelerimizi arttıracağız. Seçildiğim takdirde amacım parti içi demokrasiyi savunmak olacaktır. Şovenizim, bölgecilik, ırkçılık hayır hayır… Bunlar olmayacak. Biz partimizin siyasi ve ideolojik çizgisinden kopmadan yola devam edeceğiz.  Ben değil biz olacağız mantığıyla desteğinizi bekliyorum. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi,  yaşasın demokrasi, kahrolsun diktatörlük” ifadelerini kullandı. 

KARADAĞ’DAN BASKI ÇIKIŞI!
Kendisini desteklemeye gelen CHP’li üyelere ve delegelere seslenen Karadağ, “Herkes CHP’nin üyeleri şöyledir böyledir diyor. Basında orada burada çeşitli şeyler konuşuluyor. CHP’nin üyeleri baskı altında buraya gelebiliyorsa hepsi yürekli birer aslandır” açıklamasını yaptı.

GENÇLİK VE KADIN VURGUSU!
Kadınların ve gençlerin partide daha fazla yer alması gerektiğine vurgu yapan Karadağ, “Tek temennim burada yaş ortalaması 35-40 olsun. Partide gençler, kadınlar, üretenler, emekçiler ne kadar olursa onlar o kadar emeğe sahip çıkar ve gençler, kadınlar olsun ilk de beni devirsinler. Gitmeyen namerttir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.