Dolar 32,5599
%0.26
Euro 34,7335
%0
Altın 2.493,200
%0.35
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Gültepe gözaltılar hakkında konuştu: Arkadaşlarımıza güveniyoruz

CHP'li Gültepe gözaltılar hakkında konuştu: Arkadaşlarımıza güveniyoruz

CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Belediyesi’nde ihalelere fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan kişilerle ilgili yapmış olduğu açıklamada “Suçlu oldukları henüz ispatlanmamış insanları gözaltına almak, diliyoruz ki geliyor gelmekte olan dediğimiz bu günlerde siyasi bir operasyon değildir” dedi. Gültepe, “Adalete ve hukuka olan güvenimiz tamdır ve arkadaşlarımıza güveniyoruz” diye ekledi.

  • Ege Postası
  • 27.10.2021 - 21:24

EGEPOSTASI - Buca Belediyesi ihalelerinde yolsuzluk olaylarına karıştıkları iddia edilen 12 şüpheli İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bu sabah gözaltına alınmıştı. 
Yaşanan bu gelişmenin ardından bir açıklama yapan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sürecin takipçisi olacaklarını vurgulayarak “Arkadaşlarımızın masum olduğunu düşünüyoruz. Soruşturmanın seyri açısından çok yorum yapmak doğru olmaz ama ben bütün arkadaşlarımızın masum olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇ: DİLİYORUZ Kİ SİYASİ BİR OPERASYON DEĞİLDİR

Kılıç’ın ardından bir açıklama da CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe’den geldi. Kişilerin suçlarının henüz ispatlanmadığı halde gözaltına alındığına dikkat çeken Gültepe, Kılıç gibi sürecin takipçisi olacaklarının altını çizdi.
Gültepe, “Adresleri belli olan insanları, ifadelerini almak için adreslerinden almak yerine suçlu oldukları henüz ispatlanmamış insanları gözaltına almak, diliyoruz ki geliyor gelmekte olan dediğimiz bu günlerde siyasi bir operasyon değildir. Bizler bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız ve bu süreçte yapılan her şeyin notlarını alacağız. Adalete ve hukuka olan güvenimiz tamdır ve arkadaşlarımıza güveniyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.