Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Beko: Hep birlikte güzel bir aileyiz

CHP'li Beko: Hep birlikte güzel bir aileyiz

İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Abdurrahim Nursoy ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir'de yaşayan Balkan göçmenlerinin talep ve beklentilerinin karşılanması noktasında göreve ve desteğe hazır olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2021 - 11:34

İzmir'de yaşayan Balkan göçmenlerinin birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine vurgu yapan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, işbirliği ve ortak akıl ile hareket etme çağrısında bulundu.

İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü katkıyı vermeye hazır olduğunu belirten Milletvekili Beko, “İzmir'de yaşayan Balkan göçmenlerinin daha etkin temsili, sorun ve taleplerinin giderilmesi için çalışıyoruz. Kendim de Balkan göçmeni olarak sizlerle ortak hareket edip ortak çalışmaları hayata geçirmeye hazırım. Birlik, beraberlik içinde hareket edersek çözemeyeceğimiz sorun yok” dedi.

BU KADİM KENTTE BERABER-KARDEŞCE YAŞAMANIN EN ÖNEMLİ BİLEŞENİYİZ

Ziyarette Dernek Başkanı Abdurrahim Nursoy'a "Sözümüz" kitabını da hediye eden CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, “Birlik, beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Bir arada daha güçlü oluruz. Bölüşürsek tok oluruz, birleşirsek var oluruz, bölünürsek yok oluruz. İzmir kültürel çok çeşitliliği ile birarada barış ve huzur içinde yaşamanın simge kentlerinden biri olarak Türkiye'ye örnek bir kent. Binlerce yıllık bir demokrasi kültürüne sahip olan bu kadim kentte etnik kimlik, din, dil ayrımı gözetmeksizin hep beraber, kardeşçe yaşamanın en önemli bileşenlerinden biri de Balkan göçmenleri. Bizler Balkan göçmenlerinin de hemşehrisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin izinden giderek hep  birlikte ve beraber çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ORTAK AKILLA GÜZEL PROJELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ

“Güzel İzmirimizin en önemli dinamiklerinden biri olan Balkan göçmenleri ve dernekleriyle dayanışma içinde olmaya, çalışmalara katkı koymaya, ortak akılla güzel projelere imza atmak istiyoruz” diyen CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, bundan sonraki süreçte sık sık bir araya gelecekleri sözünü verdi.

HEP BİRLİKTE GÜZEL BİR AİLEYİZ

Sözlerini, “Beklentilerimiz, sözümüz, umudumuz, derdimiz aynı” şeklinde sürdüren CHP Milletvekili Beko, “Hep birlikte güzel bir aileyiz. Çok sesli, çok renkli, farklı kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı bu kente borcumuzu ödemek için birlik ve beraberliğimizi arttırıp sürdüreceğiz. Güzel işbirlikleri ve projelere imza atacağız. Sizlerle işbirliği yapmak ve biraraya gelmek benim için bir onur” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.