Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Beko'dan 'Göztepe' çağrısı: Stadın dükkan bölümü kulübe devredilsin!

CHP'li Beko'dan 'Göztepe' çağrısı: Stadın dükkan bölümü kulübe devredilsin!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Göztepe Spor Kulübü'nün mabedi Gürsel Aksel Stadı'nın mağaza ve dükkan bölümlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kulübe devredilmesi için çağrıda bulundu. Mağaza ve dükkanların üçüncü kişilere kiralanmasıyla, pandemi nedeniyle gelirleri azalan kulübün gelir kaynaklarının artacağına dikkat çeken Beko, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya da seslendi.

  • Ege Postası
  • 29.09.2021 - 19:24

EGEPOSTASI – CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Göztepe Spor Kulübü'nün pandemi döneminde kulüp gelirleri ve tribün hasılatında yaşadığı düşüşe dikkat çekerek, Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın mağaza ve dükkan bölümlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kulübe devredilmesi yönünde bir talepte bulundu.

Açıklamasını sosyal medya hesabından yayınlayan Beko, Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya da sürece ilişkin adımların atılması yönünde bir çağrı yaptı.

Beko'nun açıklamaları şu şekilde:

"Göztepe camiası, taraftar, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın futbol sahası, tribünler ve soyunma odaları ile idari bölümler dışındaki mağaza, dükkan vb. bölümlerinin Bakanlık tarafından kulübe devredilmesini istiyor.

Ticari gelirlerin ve tribün hasılatının düştüğü pandemi koşullarında, üstelik yayıncı kuruluşun tek taraflı indirime gittiği koşullarda mağaza ve dükkanların üçüncü kişilere kiralanarak gelir elde edilmesi şart

Koyu Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir milletvekili Atilla Kaya acaba konuya hassasiyetle yaklaşarak pandemi koşullarında geliri oldukça azalan kulüplerden olan Göztepe'mizin gelir kaynaklarını artırmaya yönelik bu beklentiye yönelik çabucak adım atar mı?"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.