Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li başkandan 'bayrak skandalı'na şaşırtan yanıt: Çöpe atılmamış, serilmiş!

CHP'li başkandan 'bayrak skandalı'na şaşırtan yanıt: Çöpe atılmamış, serilmiş!

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Ödemiş'te Türk Bayrağı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün posterinin çöpte bulunması olayına ilişkin "Muhtarlığa ait bir binanın temizliği söz konusu. Temizlik yapılırken oradaki çöpler dışarıya çıkmış. Bayrak da üzerine serilmiş. Bayrak çöpe atılır gibi değil de serilme söz konusu" yanıtını verdi.

  • Ege Postası
  • 29.09.2021 - 10:06

EGEPOSTASI -  Geçtiğimiz günlerde Ödemiş'te Türk Bayrağı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün posterinin çöpe atıldığının ortaya çıkması kamuoyunda büyük tepki çekmişti. AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, eski Çiftçi Malları Koruma Evi binasını temizleyen Ödemiş Belediyesi görevlilerinin Türk Bayrağı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini çöpe attığını öne sürmüştü.

Yaşanan bu olaya CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, TR35'te Kutluhan Nesil'in sunduğu 'Uyandırma Servisi' programında yanıt verdi.

Halis, muhtarlığa ait binada temizlik yapılırken çöplerin dışarı çıkartıldığını ve bayrağın da üzerine serildiğini belirtirken "Bayrağın çöpe atılır gibi değil, serilmesi söz konusu" diye ekledi.

Halis'in konuya ilişkin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Bizim böyle bir olayı kabullenmemiz desteklememiz söz konusu değildir. Bayrak bizim kutsalımızdır. Biz ona karşı son derece sevgide ve saygıda kesinlikle kusur edemeyiz. 

"Muhtarlığa ait bir binanın temizliği söz konusu. Temizlik yapılırken oradaki çöpler dışarıya çıkmış. Bayrak da üzerine serilmiş. Bayrağın çöpe atılır gibi değil de serilmesi söz konusu. Ben o bayrağı o şekle kim getirdiyse onu lanetliyorum. Kimsenin bayrağı oraya, o vaziyette koyma hakkı söz konusu değildir. Belediye personeli içerisinde ya da başka bir arkadaşımın yapabileceğini kabul etmiyorum. Bayrağın orada durması ve fotoğraflanmasından bile son derece rahatsızız. O bizim kutsalımız." 

"Bu fotoğrafı çekmek bile bana göre sıkıntı. Olayı görmezden gelmek istemiyoruz. Olay araştırılacaktır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.