Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak'tan STK ziyaretleri

CHP Konak'tan STK ziyaretleri

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi, CHP Konak İlçe STK Komisyonu Başkanı Özgür Çağlar Akova ve yürütme kurulu üyeleri İzmir’de bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor. 

  • Ege Postası
  • 22.09.2021 - 12:40

Salı günü erken saatlerde başlayan ziyaret mesaisi kapsamında Hakkarililer Kültür, Sanat, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lezgin Ünal’ı, İzmir Antikacılar Derneği Başkanı Cem Üsküp’ü ve Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) İzmir Şubesi Başkanı Kurtuluş Binici’yi makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu yönetimindeki heyet, kurumların başkan ve yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu.

TÜKETİCİ VE ESNAFIN SORUNLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Heyetin ilk durağı olan Hakkarililer Kültür, Sanat, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde; Hakkari’den İzmir başta olmak üzere büyük şehirlere göç eden vatandaşların yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Ardından gerçekleştirilen İzmir Antikacılar Derneği ziyaretinde ise, antika eşya satışı yapan esnaf başta olmak üzere esnafın yaşadığı ekonomik sorunlar üzerine bilgi alışverişi sağlandı. 

Heyetin son durağı olan Tüketiciyi Koruma Derneği’nde ise, elektrik, petrol, otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlar ve bu zamların tüketiciye olan yansımalarını konuşuldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.