Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak’tan sosyal medya atağı

CHP Konak’tan sosyal medya atağı

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanlığı, iktidarın medyayı baskı altında tutarak, sansüre zorlaması karşısında parti politikalarını vatandaşlara aktarabilmek için sosyal medyaya ağırlık verdi. Doğru ve etkili sosyal medya kullanımı için başlatılan bir dizi eğitim seminerine; CHP Konak İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tam sayı katılım gösterdiler.

  • Ege Postası
  • 19.01.2021 - 10:20

Eğitim son günlerin tartışmalı konusu; kişisel verilerin korunmasına yönelik bilgiler içerirken, sosyal medya platformlarının arayüzleri, farklı platformların kullanımlarına yönelik ipuçları, sosyal medya ilkeleri, basın etiği ve paylaşımların hukuki boyutları hakkında partililere detaylı bilgi verildi.

Sokak çalışmalarına pandemi dinlemeden tüm hızıyla devam eden CHP Konak Örgütü, vatandaşla teması dijital olarak da sürdürüyor.

İl Hıfzıssıhha kuralları gereği toplantı yapmanın yasak olduğu ilçe binalarına kimseyi kabul edemeyen partililer, vatandaşla bağını sosyal medya üzerinden devam ettiriyor. Vatandaşın sorularını CHP Konak İlçe Örgütü adıyla resmi sosyal medya hesapları aracılığıyla cevaplamaya gayret gösteriyor. 

“Sosyal Medya Timi Kurduk”

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu: “Genel Merkezimizin ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı gönderileri yaygınlaştırmak, yurttaşların haber alma hakkını sürdürmelerine olanak sağlamak ve İlçe Örgütümüzün yaptığı çalışmaları duyurabilmek için aktif, doğru ve etkili sosyal medya kullanımını önemsiyoruz. Bunun için ilçemizde bilhassa gençlerden oluşan bir sosyal medya timi kurduk. Güncel gelişmeleri takip ederek Türkiye’nin temel meselelerini halkın gündemine sunuyorlar.” dedi.

“Troller boşuna uğraşmasın...”

Eğitim çalışmalarını neden başlattıklarına dair açıklamada bulunan Başkan Gruşçu: “İktidar yolunda olan partimizi, parti yöneticilerimizin sözlerini, belediye başkanlarımızın hizmetlerini ve bizim çalışmalarımızı çarpıtarak karalama kampanyalarıyla algı yaratmak isteyenler var. Son zamanlarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur ve tüm Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız sıkça trol saldırılarına maruz kalıyor. Bu saldırıların bizim başarılı çalışmalar yapmamızdan kaynaklı olduğunu biliyoruz. Troller boşuna uğraşmasın, gerçekleri halkımız görüyor. Gündemi CHP oluşturuyor ama yine de gerçek dışı ve mesnetsiz iddialarla yolumuza taş koymaya çalışanlar var. Bizim elimizde sesimizi duyurabileceğimiz medya imparatorluklarımız yok. Bu yüzden  halka doğruları anlatabilmek için iki yolumuz var. Birincisi sokak sokak gezerek, yurttaşlarımızın sorunlarını dinleyip partimizin çözüm önerilerini anlatmak. İkinci yolumuz ise gücümüz yettiğince sesimizi duyurabildiğimiz kadar çok vatandaşımıza dijital yoldan ulaşabilmek. Vatandaşlarımızı sesimizin gürleşmesine katkı sunmak adına resmi sayfalarımızı takip etmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.