Dolar 32,5772
%0.28
Euro 35,0025
%0.09
Altın 2.464,050
%1.14
Bist-100 9.885,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak’ta skandal: Erdoğan'ın programına katılan muhtarlara disiplin yolu!

CHP Konak’ta skandal: Erdoğan'ın programına katılan muhtarlara disiplin yolu!

CHP Konak üyesi 14 mahalle muhtarının, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı Gaziemir’deki AK Parti İl Danışma Kurulu’na gittikleri gerekçesiyle CHP Konak İlçe Başkanlığı tarafından savunmalarının istendiği ve disipline gönderileceği iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 11.06.2022 - 15:40

EGEPOSTASI – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Perşembe günü geldiği İzmir’de partisinin Gaziemir Fuar’da İl Danışma Kurulu’na katılmıştı.

Ancak Danışma Kurulu'na CHP Konak üyesi olan 14 muhtarın da katılması CHP Konak İlçe Örgütü'nde krize neden oldu.

Edinilen bilgilere göre Danışma Kurulu’na katılan CHP’li muhtarların İlçe Başkanlığı tarafından tespit edilip, ilçe binasına çağrıldığı ve İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından tarafından savunmalarının istendiği öne sürüldü. CHP'li muhtarların ilçe başkanlığı tarafından disipline gönderileceği iddiaları da gelen bilgiler arasında.

"HER PARTİYE GİDERİZ"

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz CHP’li muhtarlardan bazıları, İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından'ın konuyla ilgili kendileriyle bir görüşme yaptığını doğruladı. Sadece CHP veya AK Parti’nin değil, her partinin etkinliğine gidebileceklerinin altını çizen muhtarlar, disipline gönderilmeyle ilgili kendilerine herhangi bir bilginin ulaşmadığını da aktardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.