Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9419
%-0.09
Altın 2.439,550
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak'ta yeni başkan belli oldu

CHP Konak'ta yeni başkan belli oldu

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun, belediyeye işe alımlarla ilgili partili bir gençle yaptığı konuşmada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a hakaret ettiği ve bu hakaretlerin bir ses kaydının bulunduğu iddialarının Gruşçu, görevinden istifa etmişti. Gruşçu'nun yerine yönetimden seçilen isim ise Akın Küçükoğullarından oldu.

  • Ege Postası
  • 17.11.2021 - 12:00

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI-CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun, belediyelerde işe alımlarla ilgili olarak bir partiliyle yaptığı konuşmada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a yönelik hakaret içeren bir ses kaydının bulunduğu iddiaları partide krize neden olmuştu. 

İddiaların ardından Gruşçu dün yaptığı yazılı açıklamayla istifa ettiğini duyurmuştu. 

Gruşçu’nun istifasının ardından ilçe başkanlığına kimin seçileceği ise merak konusu olmuştu. 

İlçe yönetimi ise yeni başkanın belirlenmesi için vakit kaybetmeden harekete geçerek, bugün ilçe binasında olağanüstü toplantı düzenlendi. İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice idaresinde gerçekleştirilen toplantıda yapılan oylamada yeni başkan, mevcut İlçe Başkan Yardımcısı Akın Küçükoğullarından oldu.

Küçükoğullarından'ın 15 ilçe yönetim kurulu üyesinin 14'ünün oyunu aldığı ifade edilirken, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un da Küçükoğullarından'a destek verdiği öğrenildi.

Küçükoğullarından, ilçeyi olağan kongreye götürecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.