Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Kınık’ta flaş gelişme: Yönetimin başına o isim getirildi

CHP Kınık’ta flaş gelişme: Yönetimin başına o isim getirildi

Yaşanan istifalar ve il yönetimi ile yaşanılan uyuşmazlıklarla gündeme gelen CHP Kınık’a atanacak olan 5 kişilik geçici yönetimin başkanının kim olacağına karar verildi. CHP Merkez Yürütme Kurulu, geçici yönetimin başına geçecek ismin Ahmet Kanat olmasına karar verdi.

  • Ege Postası
  • 02.03.2021 - 13:37

EGEPOSTASI- İlçe yönetiminde yaşanan fikir ayrılıklarıyla gündeme gelen CHP Kınık’ta geçtiğimiz aylarda ilçe başkanlığından istifa eden İsmail Yılmaz'ın yerine yönetimi kendi içinde seçim yaparak Örgüt Yönetiminden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kocabaş'ı ilçe başkanı seçmişti.

Kocabaş’ın ilçe başkanlığına gelmesinin ardından il yönetimi ile ilçe arasında yaşanan uyuşmazlıkların ardından Kocabaş ve ilçe yönetiminde bulunan 13 kişiden 11’i görevlerinden istifa etmişlerdi. 

Yaşanan gelişmelerin ardından, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in konuya ilişkin çalışmalar yürüttüğü ve bazı görüşmeler yaptığı öğrenilmişti. Öte yandan İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz da ilçede bazı görüşmeler ve istişarelerde bulunmuştu. İl Başkanı Yücel, Durmaz'ın ilçeyle ilgili hazırladığı raporu genel merkeze sundu ve MYK bu rapor doğrultusunda ilçeye 5 kişiden oluşan geçici bir yönetim atamasını gerçekleştirdi.

Edinilen bilgilere göre MYK, dün akşam saatlerinde kararını verdi. Kınık İlçe Başkanlığı görevine geçici olarak getirilen isim 2019 yılında Kınık İlçe Başkan adayı olan Ahmet Kanat oldu.

Ahmet Kanat başkanlığında oluşturulan geçici yönetimde Nazan Kaya, Nesrin Nalbant, Hüseyin Karagöz ve Kemal İndirik de yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.