Dolar 32,5405
%0
Euro 35,0105
%0.52
Altın 2.426,120
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka’da sahaya indi

CHP Karşıyaka’da sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı daha önce CHP İzmir İl l Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı esnaf toplantısının ardından sahaya çıktı. Başkan Yücel ve ilçe yöneticileri, CHP’nin esnafın sorunlarına yönelik 17 maddelik çözümü hakkında esnafı bilgilendirdi.

  • Ege Postası
  • 12.03.2021 - 09:37

EGEPOSTASI- Koronavirüs pandemisinde aylarca kepenkleri kapalı kalan esnaf salgında en büyük darbeyi alan kesimden oldu. Kontrollü normalleşmeyle birlikte mekanlar açılsa da uğranılan zarar henüz tolere edilemedi.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, dün düzenlediği toplantıda esnafın sorunlarını ele aldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı esnaf toplantısında elde edilen sonuçlar ile CHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan esnafa yönelik 17 maddelik çözüm önerisinin örtüşmesi üzerine harekete geçti. 

Sorunlar ve sorunlara getirilmesi gereken çözüm önerileri bildiri haline getirilerek Karşıyaka esnafına dağıtıldı.

5000 adet broşürün tüm Karşıyaka esnafına dağıtıldığı çalışmada; CHP Enerji ve Altyapı Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İlçe Başkanı M. Serdar Koç’a eşlik ederek esnafın sorunlarını bir kez daha yerinde dinledi. Çalışma Karşıyaka esnafı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.