Dolar 32,3355
%0.17
Euro 35,1730
%-0.03
Altın 2.244,750
%0.05
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka örgütünde büyük kriz: Adı var kendi yok

CHP Karşıyaka örgütünde büyük kriz: Adı var kendi yok

CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları’nın geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da katıldığı etkinliğe CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’un davet edilmediği ileri sürüldü. İlçe örgütünde davet krizi yaşanırken, uzun süredir kulislerde konuşulan İlçe Başkanı Koç ile örgüt arasındaki uyumsuzluk ayyuka çıktı.

  • Ege Postası
  • 18.01.2022 - 16:47

EGEPOSTASI – CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları’nın geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlediği ‘Kadınlarla Yerelden İktidara Buluşması’ örgütte büyük yeni bir krize yol açtı.

Çok sayıda kadın partilinin buluştuğu toplantıya Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da katılırken, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’un yer almaması dikkat çekmişti.

‘KOÇ DAVET EDİLMEDİ’ İDDİASI

Koç’un toplantıya katılmama nedeni merak konusu olurken, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı’nın toplantıdan habersiz olduğu ve toplantıya da davet edilmediği öne sürüldü.

Karşıyaka örgütünde davet krizi patlak verirken, Koç’un İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev İldeniz’e kendisinden habersiz etkinlik organize ettiği ve bu organizasyona davet edilmemesi gerekçesiyle sert tepki gösterdiği ifade edildi.

'UYUMSUZLUĞU' AYYUKA ÇIKTI

İlçede yaşanan ‘davet’ krizi, Koç’un uzun süredir kulislerde konuşulan ana kademe, gençlik ve kadın kollarıyla arasında yaşadığı uyumsuzluğu ayyuka çıkardı. Yaşanan son krizin ardından örgüt içi sorun ve anlaşmazlıkların iyice derinleştiği kaydedildi.

Öte yandan Koç’un sadece örgütüyle değil, yerel yönetimle de uyumsuzluğu kulislerde konuşuluyor. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı’nın Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın düzenlediği etkinliklere nadiren katılması yerel yönetimle arasındaki kopukluğun göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Koç’un parti için önemli bir çok etkinlik ve  açılışa katılmamasının yanında örgüt başkanı olarak yeterince organizasyon üretmemesinin de ilçede partililer tarafından sıkça eleştirildiği gelen bilgiler arasında.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.