Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka ilçe başkanlığına o isim seçildi

CHP Karşıyaka ilçe başkanlığına o isim seçildi

CHP Karşıyaka’da Serdar Koç’un milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından boşalan koltuğa Rafet Yacan seçildi.

  • Ege Postası
  • 26.01.2023 - 16:08

EGEPOSTASI-  CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen genelgenin ardından istifa eden Serdar Koç’un yerine CHP Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu yeni başkanını bugün seçti.

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın genelgesi ile CHP İzmir İl Yöneticisi Sedredil Coşkuner’in gözetiminde Karşıyaka İlçe Başkanlığında seçim yapıldı.

Diğer aday Hüseyin Çoban yarıştan çekilirken, Rafet Yacan oy birliği ile Karşıyaka ilçe başkanı seçildi. 

Rafet Yacan Ege Postası'na verdiği demeçte, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Önceliğin 2023 genel seçimler olduğunu belirten Yacan açıklamasında, ''Zamanımız çok kısıtlı. Örgüt uzunca bir süredir seçim hazırlığı yapıyordu. Seçim güvenliği ile ilgili altyapımızı da hazırlıyorduk. Eksikliklerimizi kalan 100 günlük süre içerisinde tamamlayacağız. Önceliğimiz sandık güvenliği olacak. Örgüt içerisindeki doğal yarışmalar bu süreçte tamamen devre dışı olacak. Emek verecek bütün partililerimizin önleri açık olacak. Tamamen seçime odaklanacağız. Kişi ayrımı olmayacak birlikte hareket edeceğiz. Atalarımızın dediği gibi, az zamanda çok işler başaracağız. Ben başkanlık değil, ekip arkadaşlığı yapacağım'' dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.