Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’in gündemi Gaziemir! İl binasında kritik toplantı

CHP İzmir’in gündemi Gaziemir! İl binasında kritik toplantı

CHP İzmir İl Başkanlığında il başkan yardımcıları ve Gaziemir Belediyesi CHP’li meclis üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda son olarak Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın siyasi başkan yardımcısı Nevin Mutlu’yu görevden almasıyla patlak veren sorunlar masaya yatırıldı.

  • Ege Postası
  • 30.09.2020 - 15:38

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Binasında İl Sekreteri Fulya Alçay, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcıları Köksal Yıldırım, İsfahan Naki, Aygül Eryılmaz ve Çetin Özdemir ile 1.Bölge Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özkan Tice, Gaziemir meclis üyeleriyle toplantı yaptı.

31 Mart seçimleri sonrası suların bir türlü durulmadığı Gaziemir’de kongrede başlayan gerilim Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve İlçe Başkanı Kasım Özkan arasını iyice açmıştı.

Belediye Başkanı Halil Arda’nın siyasi başkan yardımcısı Nevin Mutlu’yu partinin 30 Ağustos ve 9 Eylül etkinliklerine katılması gerekçesiyle görevden alması gündeme oturmuş ve ilçede yaşanan sorunlar bu gelişmeyle tavan yapmıştı.

31 Mart seçimlerinde CHP’nin 20 meclis üyesi kazandığı Gaziemir’de 20 meclis üyesinden dört meclis üyesi kongre sonrası Halil Arda’ya muhalif olmuştu. Ardından Nevin Mutlu ile birlikte programlara katılan 7 meclis üyesi de Mutlu’nun görevden alınmasıyla Arda’ya bayrak açtı.

Yaşanan gelişmelerin ardından sorunlarıyla gündeme gelen Gaziemir ilçesi ve yönetimdeki uyuşmazlıklar CHP İzmir il binasında il başkan yardımcıları ve 20 meclis üyesinin bir araya geldiği toplantıda ele alındı.

il başkan yardımcıları meclis üyelerini tek tek dinledi.

İl başkan yardımcıları toplantı sonunda konuya ilişkin rapor hazırlaadı. Rapor hafta sonu İzmir’e gelecek olan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ya teslim edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.