Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9699
%0.41
Altın 2.423,710
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’in acı kaybı

CHP İzmir’in acı kaybı

İzmir siyasetinin tanınan ismi Cumhuriyet Halk Partili Hakkı Berksü (69), Balıkesir'de yaşamını yitirdi.

  • Ege Postası
  • 09.05.2021 - 17:35

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de Çeşme Kurucu İlçe Başkanlığı, ilk İl Genel Meclis Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliği gibi birçok görevde bulunan Cumhuriyet Halk Partili Hakkı Berksü hayatını kaybetti.

İzmir'de 2005 yılında İl Genel Meclis Başkanlığı yapan Hakkı Berksü, Balıkesir'de yaşamını yitirdi.

Bandırma ilçesinde ikamet eden kızının evinde hayatını kaybeden Berksü'nün cenazesi yarın Çeşme'de Çakabey Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Berksü'nün yaklaşık 7 ay önce beyin kanması geçirdiği, ameliyat olduğu, taburcu edilmesinin ardından kızının evinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Berksü’nün ölüm haberinin ardından bazı CHP'li siyasetçiler taziye mesajları yayınladı.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: İl Gençlik Kolları Başkanlığım döneminde ilk İl Genel Meclisi Başkanlığımızı yürüten, Çeşme kurucu İlçe Başkanımız olan parti büyüğümüz, değerli ağabeyim Hakkı Berksu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Ailesine, örgütümüze, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Bugün bir abimizi daha kaybettik. Çeşme Kurucu İlçe Başkanlığı,İlk İl GenelMeclis Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu üyeliği gibi partimizi birçok görevle temsil eden Hakkı Berksü'nün aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü. Hepimizin başı sağolsun. Hep böyle gülümserken hatırlayacağız seni.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Partimizin kıymetli ismi Hakkı Berksü'yü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz...Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum...

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Cumhuriyet Halk Parti'sine büyük emekleri olan, önceki dönem İl Genel Meclis Başkanlığı da yapan Hakkı Berksü'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: Belediyemiz Meclis Eski üyelerimizden ve önceki dönem İl Genel Meclis Başkanımız olarak ilçemize birçok katkısı bulunan Eczacı Hakkı Berksü Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Kendisine Allahtan rahmet kederli yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.