Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’i yasa boğan ölüm!

CHP İzmir’i yasa boğan ölüm!

CHP Konak Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi hayatını kaybetti. Serhadbeyi bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu.

  • Ege Postası
  • 25.11.2022 - 15:27

EGEPOSTASI- CHP Konak Kadın Kolları Başkanlığını yürüten, Konak Belediyesi’nde Divan Katipliği, Spor ve Eğitim Komisyonu üyeliği, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Üyeliği, Çocuk Hakları Komisyonu, Sokak Hayvanları Koruma Komisyonu gibi çeşitli görevlerde bulunan Nurten Serhadbeyi hayatını kaybetti. 

Serhadbeyi bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Acı haberi Konak Belediye Başkanı Abdül Batur duyurdu. Batur ''CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve Konak Belediyesi Meclis Üyemiz, değerli yol arkadaşımız, sevgili dostumuz, kardeşimiz Nurten Serhadbeyi'ni kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Serhadbeyi’ne Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum'' ifadelerini kullandı.

ÖZKAN: ACIMIZ BÜYÜK 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Özkan açıklamasında, ''Çok üzüldüm. Hepimizde emeği var. Konak İlçe Kadın Kolu Başkanımız Nurten Serhadbeyi'ni kaybettik. Acımız büyük. Büyük CHP ailemizin başı sağ olsun'' dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.