Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den o isim hakkında flaş disiplin kararı

CHP İzmir’den o isim hakkında flaş disiplin kararı

CHP İzmir İl Yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde yapılan toplantının gündemi disiplin dosyaları oldu. toplantıda, hakkında başlatılan disiplin soruşturması tamamlanan Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi Levent Çağlarsu’nun dosyasının İl Disiplin Kuruluna gönderilmesine karar verildiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 27.01.2021 - 18:00

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde toplanan il yönetiminin ana gündeminin Gaziemir ilçesi ve ilçe örgütü içerisinde yaşanan sorunlar olduğu ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle geçtiğimiz yılın Kasım ayında, hakkında disiplin soruşturması başlatılan Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Levent Çağlarsu hakkında karar verildi.

Yönetim tarafından alınan karar ile Çağlarsu'nun, İl Disiplin Kurulu’na sevk edildiği öğrenildi.

Çağlarsu hakkında başlatılan disiplin soruşturmasının nedeninin, Çağlarsu'nun meclis konuşmalarında sürekli Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı hedef alması ve sosyal medyadan eleştirilerini sürdürmesi olarak gösterilmişti.

Çağlarsu geçtiğimiz aylarda il binasına gelerek, disiplin komisyonuna ifade vermişti.

Öte yandan Çağlarsu’nun Belediye Meclisinde yaptığı ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya “diktatör” benzetmesi yaptığı konuşması nedeniyle önümüzdeki hafta ikinci kez ifadesinin alınacağı belirtildi. 

Toplantıda ayırca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı’na sosyolog Şevket Meriç’i atamasına sert bir dille tepki gösteren  CHP İl Tarım Komisyonu Başkanı Hatice Zeybek hakkında da disiplin soruşturması başlatıldığı öğrenildi. 

Bakırçay Bölgesindeki ilçe başkanlarıyla toplantı yapıp başkanların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Yücel’in, İl Yönetim Toplantısın’da da Bakırçay bölgesinde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdiği öğrendildi.

Bakırçay ile ilgili özel bir çalışma yapılacağı, çalışmaya ilçe başkanları milletvekilleri ve il yönetcilerinin katılacağı ve bölgeye ağırlık verileceği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.