Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den Konak'ta aşure bereketi

CHP İzmir’den Konak'ta aşure bereketi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Başkanlığı, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Etkinlik sonrasında basın mensuplarına konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “CHP olarak ezenden ya da eziyet edenden yana değiliz. Eziyet edilen ve mazlumdan yanayız” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2021 - 14:13

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Başkanlığı, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla Konak Atatürk Meydanı’nda aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtım etkinliğine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel ve Kani Beko, CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, Buca İlçe Başkanı Hacer Taş ve CHP İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, İl Sekreteri Fulya Alçay ve il yöneticileri Binali Gül ile Görkem Duman katıldı.

Etkinlik sonrasında basın mensuplarına konuşan Başkan Yücel, şunları söyledi; “Bugün CHP İzmir İl Başkanlığı olarak aşure ikramı düzenledik. Birlik ve beraberliği, bolluk ve berekete en çok ihtiyacımız olan günlerde ve dönemde Muharrem ayının, aşure aşının ne kadar önemli ve kıymetli olduğunu görüyoruz. Şüphesiz ki biz CHP olarak ezenden ya da eziyet edenden yana değiliz. Eziyet edilen ve mazlumdan yanayız. Yezid’den yana değil, Hüseyin’den yanayız. Bugün muharrem ayında aşure etkinliğime katılan, aşure aşımızı bizimle gönül gönüle kalp kalbe paylaşan tüm İzmirlilere teşekkür ediyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.