Dolar 32,5038
%-0.11
Euro 34,9556
%0.36
Altın 2.430,750
%0.31
Bist-100 9.803,00
%0.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den kan bağışı için kampanya kararı

CHP İzmir’den kan bağışı için kampanya kararı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündem maddeleri üzerinde görüşmeler gerçekleştirilirken, Türk Kızılay’ı ile birlikte kan bağışı kampanyası başlatılması kararı alındı.

  • Ege Postası
  • 06.04.2022 - 18:34

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı yönetim kurulu toplantısında alınan kararla ilgili konuşan, il başkanı Deniz Yücel, Pandemi ile birlikte kan bağışlarında büyük bir düşüş yaşandığını, içinde bulunulan ramazan ayında da kan bağışı oranlarının azaldığına vurgu yaparak şunları söyledi,

YÜCEL: TÜM VATANDAŞLARIMIZI KAMPANYAYA DESTEK VERMEYE ÇAĞIRIYORUZ

Kan bağışı hayat kurtaran bir bağış. Hangimizin ne zaman ihtiyaç duyacağını bilemeyiz. Ülkemizin nüfusuna bakıldığında kan bağışı oranlarının düşük kaldığı zaten bir gerçek. Pandemi ile birlikte insanlarımız haklı olarak bir endişe taşıdıkları için kan bağışı oranlarının azaldığını biliyoruz. CHP İzmir olarak bu konuda çok hassasız. Daha önce de farklı zamanlarda kan bağış kampanyaları düzenlemiş ve örgütümüzün katılımıyla bu anlamda üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışmıştık. Yönetim kurulumuzda aldığımız kararla birlikte, 30 ilçe başkanlığımızın da katılacağı kan bağışı kampanyamızı 18 Nisan Pazartesi günü başlatacağız. Bu bizim hem insani olarak hem de örnek teşkil etmesi açısından, bu ülkede siyaset yapan insanlar olarak görevimiz. Ramazan ayı içinde bu kampanyayı başlatarak, bu ay içinde de kan bağışı oranlarını artırmak ve örnek olmak istedik. Tüm ilçelerimiz bu kampanyaya katılım sağlayacaklar. 26 Nisan’a kadar farklı tarihlerde, bazı ilçelerimiz ortaklaşa olarak bu kampanyada yer alacaklar. Tüm vatandaşlarımızı hem kendi sağlıkları hem de ihtiyaç sahipleri için kan bağışı kampanyamıza, bulundukları ilçelerde katılmaya davet ediyorum.

AF TALEPLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

CHP İzmir İl Yönetim kurulunun gündem maddeleri arasında, partiden daha önce ihraç edilen ve yeniden üye olmak için başvuran bazı isimlerin af talepleri de görüşüldü. Karşıyaka ilçesinden Hasan Akkaya, Karabağlar ilçesinden İbrahim Kılıç ve Ödemiş ilçesinden Emre Gelen’ in af taleplerinin incelenmesi ve sonraki toplantılarda değerlendirilmesine kararı verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.