Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den Bornova çıkarması

CHP İzmir’den Bornova çıkarması

CHP İzmir İl Başkanlığı, saha çalışması kapsamında bugün Bornova’da mesai yaptı. 4 grup halinde Bornova’yı sokak sokak gezen CHP heyeti, esnafın, nakliyecilerin ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm haritasını ortaya koydular.

  • Ege Postası
  • 28.12.2021 - 13:30

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, İzmir’in çevre ilçelerine başlattıkları saha çalışmalarına merkezi ilçelerde devam ediyor.

İl örgütü dün, partinin İzmir milletvekilleriyle birlikte Buca’da saha çıkmış ve uca 6. Sanayi Sitesi Koruma, Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği ve Buca OTOKENT Oto Galericileri Sitesi Esnafı'nı ziyaret etmişti.

Heyetin bugünkü çalışma noktası ise Bornova oldu. Saha çalışmasına İl Başkanı Yücel’in yanı sıra; CHP İzmir milletvekilleri Atila Sertel, Sevda Erdan Kılıç ile Bedri Serter, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın katıldı.

Dört grup halinde saha çalışması gerçekleştiren heyet, Pınarbaşı, Yeşilçam, Işıkkent, Bornova’nın köyleri, Doğanlar, Mevlana, Naldöken mahallelerinde mesai yaptılar.

Heyet, saha çalışmasına Kara Nakliyeciler Sitesi’nden başladı. Nakliyeci esnafının sorunlarını dinleyerek, CHP’nin çözüm haritası hakkında bilgi verdiler. 

Çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Belediye Başkanı İduğ, şu ifadeleri  kullandı; “Güne, Kara Nakliyeciler Sitesi esnafımızı ziyaret ederek başladık. İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Milletvekillerimiz Atilla Sertel ve Bedri Serter ile İlçe Başkanımız Ertürk Çapın’la esnafımızın istek ve taleplerini dinledik. Bu zor günleri dayanışma ile birlikte atlatacağız.”

İduğ, daha sonra sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; “Bugünkü ikinci durağımız Ayakkabıcılar Sitesi; İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Milletvekillerimiz Atilla Sertel ve Bedri Serter, İlçe Başkanımız Ertürk Çapın ile esnaflarımızı ziyaret ettik, taleplerini dinledik, hayırlı işler diledik.”

Saha çalışmasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan İl Başkanı Yücel ise şu ifadeleri kullandı; “Milletvekillerimiz, Bornova Bld. Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikte Işıkkent Nakliyeciler sitesindeydik. Nakliyeci esnafı yorgun. Mazot parası, lastik vb. maliyetler, dolar garantili otoyollar nakliyeci esnafının belini bükmüş durumda.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.