Dolar 32,5972
%0.38
Euro 34,7297
%-0.01
Altın 2.499,090
%0.59
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de yoğun saha mesaisi başladı: İlçe başkanlarına yeni talimatlar

CHP İzmir’de yoğun saha mesaisi başladı: İlçe başkanlarına yeni talimatlar

CHP İzmir il yönetim kurulunda geçtiğimiz hafta yapılan görev değişikliğinin ardından 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Sedredil Coşkuner, ilçe ziyaretlerine başladı. 2. bölge ilçe ziyaretlerine Dikili’den başlayan Coşkuner ve beraberindeki heyet ilçe başkanlarına çalışmaları artırma talimatı verirken, her ay yapılan çalışmalarla ilgili rapor istediler.

  • Ege Postası
  • 18.05.2022 - 10:35

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz hafta CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetim kurulunda görev değişikliği yapmıştı.

Yapılan değişikliklerle birlikte Şener Akdemir 2. Bölge Parti Örgütlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinden alınmış ve yerine daha önce Sivil Toplum ve Sendikalardan sorumlu olan Sedredil Coşkuner getirilmişti.

Görev dağılımının ardından CHP İzmir’de bir süredir yapılmayan ilçe ziyaretlerini yapma kararı alan Coşkuner, bugün 2. Bölge olan kuzey ilçelerinden saha çalışmalarına başladı.

Coşkuner, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, İsfahan Naki ve Bakırçay Bölgesinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz ile ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Dikili’yi ziyaret etti.

ÇALIŞMALARDA KILIÇDAROĞLU ÖRNEĞİ

Dikili’nin ardından Kınık'a geçen heyet, daha sonra Bergama ve Aliağa’yı da ziyaret edecek. İl Başkan Yardımcılarının, ilçe örgütlerine “Seçime hazır olun” talimatı verdikleri 

Heyetin, Dikili ilçe örgütü buluşmasında “74 yaşındaki genel başkanımız dahi bir oy fazla alabilmek için 7/24 çalışırken bizim oturmaya hakkımız yok” dediği ifade edilirken önümüzdeki seçimlere karşı örgütlerin çalışmalarını yoğunlaştırması gerektiğini söylediği öğrenildi.

Örgüt buluşmasında, heyetin ilçe başkanları ve örgüte her sokak, köy ve mahalleye gitmeleri, çalınmadık kapı bırakmamaları gerekti talimatını verdiği öğrenilirken, çalışmayanlarla yolların ayrılacağı mesajı verecekleri de ifade edildi.

Heyetin ayrıca, ilçe başkanlarından bundan sonra her ay yapılan çalışmalara dair rapor isteyecekleri de aktarıldı.

BAŞKAN KIRGÖZ'E ZİYARET

Coşkuner, Özdemir, Naki ve Durmaz'ın ilçede bir sonraki adresi Dikili Belediyesi oldu. Burada Başkan Kırgöz'le bir görüşme yapan il başkan yardımcılarının, ilçedeki temaslarını bitirdikten sonra ilçeden ayrıldığı öğrenildi.

Heyet Dikili ziyaretinin ardından Kınık'a geçti ve İsmail Yılmaz başkanlığıdaki ilçe örgütüyle bir araya geldi.

MECLİS ÜYELERİNE DE "ÇALIŞIN" TALİMATI

Öte yandan Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları İsfahan Naki ve Çetin Özdemir'in de meclis üyelerine yönelik alanda çalışma talimatı verdikleri aktarılırken, ilçe yönetcileriyle 'ortak çalışma programı' hazırlamaları istendi.

Naki ve Özdemir'in meclis üyelerine; "Yerel yöneticiler olarak sahada olun, sık sık pazara gidin, dernekleri ve esnafı ziyaret edin. Halka dokunun. Sadece bizim partililere gitmeyin. Başka partili vatandaşlara da gidin. Onları dinleyin. Çözebileceğiniz konular varsa çözün. İlçe kadın kollarıyla koordineli hareket edin. Tam şimdi çalışma zamanı. Bizim oturan değil çalışan ekiplere ihtiyacımız var." dedikleri aktarıldı.

DAVA ADAMLARINA İHTİYAÇ VAR!

İl Başkan Yardımcılarının görüşmelerde partililere yönelik; "Ben ne olacağım, değil. Genel Başkanımızın dediği gibi 'partiye hizmet edecek. Dava adamlarına ihtiyaç var" dedikleri de belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.