Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de ‘yerel’ buluşmalara hız kesmeden devam ediyor

CHP İzmir’de ‘yerel’ buluşmalara hız kesmeden devam ediyor

CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları, yerel yönetimlerde yaşanan sorunları dinlemek yerinde çözümler üretmek için çalışmalara devam ediyor. Son olarak CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, Aygül Eryılmaz ve İsfahan Naki, bugün sabah saatlerinde Dikili Belediyesi CHP’li meclis üyeleriyle bir araya geldiler. Heyet Dikili ziyaretinin ardından öğleden sonra Çiğli Belediyesi meclis üyeleriyle görüştü.

  • Ege Postası
  • 21.05.2021 - 14:08

EGEPOSTASI- CHP İzmir, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Sorunları yerlerinde dinleyen il yönetim kurulu üyeleri, sorunlara yerinde çözüm bulmak için çalışmalar yapıyor.

Son olarak CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, Aygül Eryılmaz, İsfahan Naki ile İl Başkan Yardımcıları Sedredil Coşkuner ve Köksal Yıldırım bugün Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve Dikili Belediyesi CHP’li meclis üyeleriyle bir araya geldiler.

Heyet Dikili ziyaretinin ardından öğleden sonra Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Çiğli Belediyesi meclis üyeleriyle görüşerek onların da sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Meclis üyelerinin yerelde yaşadığı sorunları dinleyerek çözümü için fikir alışverişinde bulunan başkan yardımcıları, yerelde yapılacaklara ilişkin bilgilendirmelerde bulundular.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.