Dolar 32,4932
%0.02
Euro 34,9267
%-0.13
Altın 2.439,340
%0.13
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de ‘yerel’ buluşmalara devam: İki ilçede art arda toplantılar

CHP İzmir’de ‘yerel’ buluşmalara devam: İki ilçede art arda toplantılar

CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları, yerel yönetimlerde yaşanan sorunları dinlemek yerinde çözümler üretmek için çalışmalara devam ediyor. İl yöneticileri bugün Bergama ve Kınık’ta ilçe örgütleriyle bir araya gelecekler.

  • Ege Postası
  • 29.06.2021 - 11:25

EGEPOSTASI- CHP İzmir örgütü, tam kapanmanın ardından başladığı ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Sorunları yerlerinde dinleyen il yönetim kurulu üyeleri, sorunlara yerinde çözüm bulmak için çalışmalar yapıyor.

Son olarak CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, İsfahan Naki ile İl Başkan Yardımcıları Köksal Yıldırım, Özcan Durmaz ve Ali Rıfat Koç, bugün iki ilçede sahaya indi.

Başkan yardımcılarının bugünkü ilk durağı Bergama oldu. Bergama’da İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, ilçe örgütü ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen il yönetim üyeleri, ilçede yaşanan sorunları masaya yatırarak partililerin taleplerini dinlediler.

Sorunların çözümleri için fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, olası bir erken seçim için ilçedeki örgütlenme çalışmalarına hız verilmesi mesajı verildi.

İl yöneticilerinin bugün ikinci durakları ise Kınık olacak. Yöneticiler, öğlende sonra Kınık örgütüyle bir araya gelecekler. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.