Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de üç ilçede koltuklar boş! Başkanlık için kimlerin ismi geçiyor

CHP İzmir’de üç ilçede koltuklar boş! Başkanlık için kimlerin ismi geçiyor

CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen istifa genelgesinin ardından İzmir’de üç ilçede ilçe başkanları görevlerini bıraktı. Atama için il başkanlığı atamasının ardından yapılacağı ifade edilmişti. Ancak il başkanı atamasının üzerinden iki hafta geçmesine rağmen boş olan koltuklara henüz bir atama yapılmadı. Kulisler hareketlenirken, Karabağlar, Karşıyaka ve Ödemiş ilçe başkanlığı için kimlerin isimleri geçiyor.

  • Ege Postası
  • 23.01.2023 - 13:04

EGEPOSTASI- (Kulis Haber) CHP Genel Merkezi tarafından 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen başkan ve yöneticiler için istifa etmelerinin istendiği genelgenin ardından ardından Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç ve Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, görevlerinden istifa etmişlerdi.

İl başkanı atamasının yapılmasının ardından ilçelere atama yapılacağı belirtilmişti. İl Başkanlığına Şenol Aslanoğlu’nun atanmasının üzerinden iki hafta geçmesine rağmen ilçelere yönelik bir atama yapılmadı.

KARABAĞLAR’DA İKİ İSİM!

Karabağlar’da Mehmet Türkbay’ın yerine ilçe başkanlığı için iki isim geçiyor. Büyükşehir cephesi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Bülent Sözüpek isminde diretirken, ilçe başkanı ile çalışacak olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun ise kimseye yakınlığı olmayan il eski başkan yardımcılarından Savaş Akıncı’yı istediği iddia edildi.

KARŞIYAKA’DA İSE PARTİ EĞİTMENİ KOLTUĞA YAKIN!

Karşıyaka’da ise Serdar Koç’un istifasının ardından boşalan koltuk için Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın, CHP Parti Okulu Koordinatörü Rafet Yacan’ı istediği ileri sürüldü.

ÖDEMİŞ’TE DE İKİ İSİM VAR!

Ödemiş’te de Hamdi Halis’in istifasının ardından koltuk için iki adayın ismi geçiyor.  Meclis Üyesi Mustafa Turan ve Erdem Boyacı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.