Dolar 32,5946
%0.37
Euro 34,7901
%0.17
Altın 2.495,120
%0.43
Bist-100 9.444,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de sürpriz toplantı! Yücel olası krizin önüne geçti!

CHP İzmir’de sürpriz toplantı! Yücel olası krizin önüne geçti!

CHP İzmir İl Örgütü’nün en sıkıntılı olduğu ilçelerden Gaziemir’de sürpriz bir toplantı gerçekleştirildi. İl Başkanı Deniz Yücel, 2021 yılının bütçesinin görüşüleceği Gaziemir Belediye Meclisi öncesi CHP grubunu toplayarak gerekli uyarıları yaptığı öğrenildi. Toplantı sonrası meclis üyelerinin sorunsuz bir şekilde grup kararına uydukları da belirtildi.

  • Ege Postası
  • 15.10.2020 - 21:02

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sıkıntılı ilçelerden biri olan Gaziemir’de bütçe görüşmelerinin yapılacağı belediye meclisi öncesi CHP grubunu topladı.

Toplantının Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldığı ve yaklaşık 2 saat sürdüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Halil Arda, İlçe Başkanı Kasım Özkan ve 20 meclis üyesinin tamamının katıldığı grup toplantısında İl Başkanı Yücel’in taraflara gerekli uyarıları yaptığı öğrenildi.

Yücel’e sürpriz zirvede il başkan yardımcıları Çetin Özdemir, Aygül Eryılmaz ve İsfahan Naki’nin de eşlik ettiği aktarıldı.

Yücel’in toplantıyı düzenlemesindeki amacının Gaziemir Belediye Meclisinde bütçe görüşmeleri öncesi çatlak ses yaşanmaması için olduğu ifade edildi.  Belediye Başkanı Halil Arda ile bazı meclis üyelerinin arasında uzun süredir kriz olduğu kamuoyunda biliniyordu. Bu sıkıntının da gerçekleşecek olan bütçe görüşmelerine yansımaması için Yücel’in harekete geçtiği böylece olası bir krizin önüne geçtiği belirtildi.

Öte yandan grup toplantısı sonrası bütçe ve faaliyet raporunun meclisten sorunsuz geçtiği ifade edildi.

Yücel’in uzun zamandır dağınık bir görüntü sergileyen Gaziemir örgütünü bir araya getirmesi parti çevrelerinde de olumlu karşılandığı kulislere yansıdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.