Dolar 32,4480
%-0.12
Euro 34,7449
%-0.65
Altın 2.440,580
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de rotasyon zamanı: Kimler hangi göreve getirildi?

CHP İzmir’de rotasyon zamanı: Kimler hangi göreve getirildi?

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl yönetiminde görev değişiklikleri yapıldı. Ayrıca Genel Merkez’in isteği üzerine yeni görevlendirmeler de oluşturuldu.

  • Ege Postası
  • 02.07.2021 - 11:52

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl yönetiminde, İl Başkanı Deniz Yücel’in kararıyla görev değişiklikleri ve yeni görevlendirmeler yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda görevinden istifa eden AR-GE ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelda Başak Tokan’dan boşalan yere Çağdaş Kaya getirildi.

Kaya’nın Seçim işleri, Siyasi İşler ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi ise Toka’ın istifasının ardından il yönetimine giren Polat Manduz’a verildi.

Öte yandan; Genel Merkez’in farklı alanlarda çalışma yapılması konusundaki talimatı üzerine bazı yeni görevlendirmeler de yapıldı. Bu kapsamda; Kadın ve Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı İpek Onbaşıoğlu’na yeni oluşturulan Kültür ve Sanat İşleri görevine getirildi.

Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bir dizi açılışı için yaptığı İzmir ziyareti esnasında protokol kriz yaşanmıştı. Yaşanan sorunun nedeni ise koordinasyon eksikliği olarak değerlendirilmişti.

Yaşanan sorun sonrasında aynı sorunların yaşanmaması için yeni bir görevlendirilme daha oluşturuldu. Bu kapsamda Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı  Ahmet Yıldız'a Genel Merkez’in, örgütlerin ya da yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği programlarda koordinasyonu sağlama görevi verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.