Dolar 32,5879
%0.35
Euro 34,7856
%0.15
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de örgüt buluşmaları tam gaz devam ediyor

CHP İzmir’de örgüt buluşmaları tam gaz devam ediyor

CHP İzmir İl Başkanlığı, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Dün il başkan yardımcılarıyla Menemen ziyaretini gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Aliağa ilçe örgütüyle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 28.05.2021 - 13:44

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı, kapanma nedeniyle ara verilen ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. 

Yaşanan sorunları yerinde dinlemek ve kalıcı çözümler üretmek için dün Menemen örgütüyle buluşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Aliağa ilçe örgütüyle bir araya geldi.

İl Başkanı Yücel beraberindeki il başkan yardımcıları Çetin Özdemir, Aygül Eryılmaz, İsfahan Naki ve Köksal Yıldırım ile birlikte CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney ve Menemen Belediyesi CHP'li meclis üyeleriyle bir araya geldi. 

“Ortak akıl, ortak hedef” başlığıyla gerçekleşen toplantıda; yerel yönetimler üzerine görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Öte yandan Menemen ilçe örgütünün, yaklaşık 2 ay önce ilçe başkanlığı görevinden alınan Turan Erdoğan'ın yerine atanan Ömer Güney’den memnun olduklarını ifade ettikleri öğrenildi. İlçe Başkanı Güney’in 1 Aralık Belediye Başkan Vekilliği seçim süreciyle birlikte ilçede başlayan krizleri ve dağılma yaşanan örgütü toplama adına etkili çalışmalar yürüttüğü öğrenildi. 

Başkan Yücel’in de toplantıda örgüte; "Biz her zaman sizin yanınızdayız. Moral motivasyonunuzu yüksek tutun, türlü hukuksuzluk ve haksızlıklarla alınan ilçeyi ilk seçimde yeniden kazanacağız" mesajını verdiği aktarıldı.

Başkan Yücel, örgütle yaptığı toplantının ardından esnafı ve pazarı gezerek burada da halkın sorunlarını dinledi ve ardından kan bağışı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ilçe Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nde kan bağışında bulundu.

Pazar ziyareti CHP İzmir İl Başkanlığının resmi Twitter hesabından, "Ekonomik krizin halkın cebine en çok yansıdığı yerlerden birinde, Menemen pazarındayız. Esnafımız ve halkımız krizden derin etkilenmiş durumda. Her zaman yanlarındayız, milletin iktidarında cebe dokunan krizler bitecek." notuyla paylaşıldı.

BUGÜNKÜ DURAK ALİAĞA

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu il başkan yardımcılarının bugünkü durağı ise Aliağa oldu.

Başkan Yücel ve il başkan yardımcıları CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve ilçe örgütüyle bir araya geldiler. 

Sabah saatlerinde ilçe başkanlığında örgüt ile yapılan toplantıda örgütün sorunları dinlendi ve sorunların çözümü için öneriler masaya yatırıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Yücel’in örgüt üyelerine birliktelik mesajı verdiği belirtildi.

Başkan Yücel, toplantının ardından esnaf ve pazar ziyareti gerçekleştirirken burada da kan bağışı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ilçe Kızılay Kan Bağışı Merkezi’ne gitti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.