Dolar 32,5965
%0.26
Euro 34,8020
%0.4
Altın 2.405,530
%-1.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de online toplantı: Gündemde o 3 ilçe var

CHP İzmir’de online toplantı: Gündemde o 3 ilçe var

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısı tam kapanma nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Torbalı, Menemen ve Menderes ilçelerinin görüşüldüğü öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 04.05.2021 - 17:09

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Tam kapanma nedeniyle zoom üzerinden toplanan yönetimin ana gündeminde Torbalı, Menemen ve Menderes ilçeleri yer aldı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Torbalı Belediye Başkanı seçiminde yaşanan ‘telefon krizinin’ ardından Cumhur İttifakı adayı Özgür Erman Çağlar, seçimi yargıya taşıyacağını söylemişti.

Konunun masaya yatırıldığı toplantıda, partinin, mahkeme kararına göre hareket edeceği ve seçimin tekrarı durumunda seçimin yeniden kazanılması için tüm çalışmaların yapılacağı ve karşı davanın açılacağı belirtildi.

MENEMEN İŞÇİLERİ GÜNDEMDE

Geçtiğimiz ay, Meta-Su işçilerinden 85’in üzerinde çalışanın görevlerinden alınarak faraş ya da çöp gibi alanlarda görevlendirilmesi iddiaları gündeme oturmuş ve yeni görevlendirmelerin tamamının CHP’li çalışanlar olduğuna dikkat çekilmişti.

Toplantıda konuşulan bir diğer konunun da Menemen Belediyesi iştiraki olan Meta-Su işçilerinin Toptan Çözüm Müdürlüğü'nde görevlendirilmesi olduğu ve konuya ilişkin açılan davaların takibinin yapılacağı belirtildi.

MENDERES DE MASAYA YATIRILDI

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ı kaçak yapılara göz yummakla ve işlem yapmamak iddiasıyla T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayet eden Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar’ın görevden alınmasının da görüşüldüğü öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.