Dolar 32,5225
%-0.05
Euro 34,9729
%0.41
Altın 2.435,830
%0.52
Bist-100 9.775,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de Menemen mesaisi: Masada üç isim var

CHP İzmir’de Menemen mesaisi: Masada üç isim var

CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan’ın  ve ilçe yönetimini görevden alınmasıyla birlikte ilçeye atanacak ismin belirlenme çalışmaları başladı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve başkan yardımcılarının bugüne kadar üç isimle görüştüğü öğrenilirken bu hafta içerisinde atanacak ismin belirlenip MYK’ya sunulacağı ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 29.03.2021 - 15:07

EGEPOSTASI- Serdar Aksoy’un Menemen Belediye Başkanı iken “zimmet ve irtikap” suçlarıyla tutuklanıp cezaevine gönderilmesiyle CHP Menemen’de başlayan çalkantılı süreç, önce 1 Aralık Menemen Belediye Başkan Vekili Seçimi ile devam etmişti.

Seçimlerde, CHP grubu, ‘3 fire’ vermiş ve üç isim ardından da Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’a 65 milyon liralık borçlanma yetkisi verilme konusunda da grup kararına uymayarak Pehlivan lehine oy kullanmışlardı.

Üç isim disipline sevk edilmelerinin ardından partiden istifa ederken CHP İzmir İl Yönetimi, 18 Mart tarihinde gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan’ı  ve ilçe yönetimini görevden almıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından İl Yönetimi, Erdoğan’ın yerine atanacak isim için çalışmalara başladı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve başkan yardımcıları geçtiğimiz hafta ilçeye atanacak ismi belirlemek için görüşmelere başladı.

Bugüne kadar Ömer Güney, Mehmet Çoban ve Erdoğan Çınar ile görüşülürken şu ana kadar öne çıkan bir isim olmadığı belirtildi.

Öte yandan, görüşmelerin Genel Merkez düzeyinde de yürütüldüğü ifade edilirken MYK nezdinde de yapılan görüşmelerin değerlendirildiği öğrendildi.

Edinilen bilgilere göre; ilçeye atanacak isim bu hafta içerisinde belirlenecek ve MYK’ya sunulacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.