Dolar 32,4920
%0.25
Euro 34,5889
%0.27
Altın 2.473,390
%-0.39
Bist-100 9.572,00
%-1.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de kritik toplantı: O ilçelerde sandıklar kuruluyor

CHP İzmir’de kritik toplantı: O ilçelerde sandıklar kuruluyor

CHP İzmir İl Yönetimi, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi. Disiplin dosyalarının görüşülmediği toplantının ana gündemi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti ve Kınık ve Menemen ilçelerinde gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongreler oldu.

  • Ege Postası
  • 22.06.2021 - 20:52

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi. İzmir İl Başkan eski Yardımcısı Pelda Başak Tokan’dan boşalan koltuğa oturan Polat Manduz da ilk il yönetim toplantısına katıldı.

3 saat süren toplantıda 25 Haziran Cuma günü bir dizi açılış ve tören için İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programının masaya yatırıldığı öğrenildi.

Toplantıda ayrıca, CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) 21 Aralık 2020 tarihli toplantısında salgın nedeniyle ertelediği olağanüstü kongreler de görüşüldü.

OLAĞANÜSTÜ KONGRELERE START VERİLİYOR

Edinilen bilgilere göre; CHP İzmir’de yönetimi değişen Menemen ve Kınık ilçelerinde kongrelerin yapılması kararının alındığı belirtildi.

Bu kapsamda, tam tarihi bir sonraki toplantıda netleşmek üzere en geç bir ay içerisinde yapılması kararı alındığı ifade edildi.

CHP’de Kınık’ta İlçe Başkanı Hüseyin Kocabaş ve yönetimi istifa etmiş ve yerine Ahmet Kanat başkanlığında geçici bir yönetim oluşturulmuştu.

Menemen’de ise İlçe Eski Başkanı Turan Erdoğan ve yönetimi görevden alınmış, yerine Ömer Güney’i Menemen İlçe Başkanı olarak atanmıştı. 

TORBALI’YA ZİYARET

Öte yandan; Torbalı’da İzmir Bölge İdare Mahkemesi’nin seçime ilişkin yapılan itiraz hakkında verdiği karar sonrasında ilerleyen günlerde il yönetiminin Torbalı’ya bir ziyaret gerçekleştirilmesi hususunun da toplantının gündemlerinden biri olduğu belirtildi.

DOSYALAR SONRAYA BIRAKILDI

Bir diğer yandan; disiplin dosyalarının görüşülmediği toplantıda disiplin dosyalarının bir sonraki toplantıya bırakıldığı ifade edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.