Dolar 32,5919
%0.36
Euro 34,8601
%0.37
Altın 2.504,820
%0.82
Bist-100 9.680,00
%1.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de kritik toplantı: Neler konuşuldu?

CHP İzmir’de kritik toplantı: Neler konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu bugün, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi. Dört konunun masaya yatırıldığı toplantıda, Torbalı’da yaşanan kavga ve Karşıyaka’daki görevlendirme krizi ele alındı. Toplantıda ayrıca ilçe danışma kurullarının gerçekleştirilmesi kararı da verildi.

  • Ege Postası
  • 27.07.2021 - 18:33

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz yücel idaresinde gerçekleştirdi.

Dört konunun masaya yatırıldığı toplantıda, Torbalı’da yaşanan saldırı olayının da konuşulduğu ifade edildi.

Toplantıda konuşulan isimlerden biri Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Yavuz Selim Özgen’e saldıran parti üyesi Aydın Sümbül oldu.

Geçtiğimiz ay il yönetim kurulu üyelerinin CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’nı ziyareti esnasında Özgen ve Sünbül arasında tartışma çıkmış ve tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüştü. Kavga sırasında Sünbül, elinde satırla Özgen’in üzerine yürümüştü.

Edinilen bilgilere göre; yaşanan olayı araştırması ve ilgili kişilerle görüşülmesi için yönetim kurulu, Aygül Eryılmaz ve Erol Mutlu’yu görevlendirdi. 

DANIŞMA KURULLARI BAŞLIYOR

Toplantıda görüşülen konulardan birinin de İl Başkanlığı bünyesinde yapılmasına karar verilen İlçe Danışma Kurulları olduğu ifade edildi. Bu doğrultuda İl Başkanlığı İlçe Danışma Kurulları’nın başlaması kararını verdi. Kurulların Eylül ayının ilk haftasına kadar tamamlanması planlandığı belirtildi.

GÖREVLENDİRME KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Öte yandan CHP Karşıyaka’da yaşanan görevlendirme krizinin de toplantıda çözüme kavuşturulduğu öğrenildi. 

Karşıyaka ilçe yönetiminde yaşanan istifa sonrasında İlçe Başkanı Serdar Koç, görevlendirme sırasında olan Nursel Aksoy yerine sıralaması geride olan Ezgi Alkılıçgil’i görevlendirmişti. Yapılan görevlendirmenin ardından Nursel Aksoy itiraz etmişti. İl yönetiminin Aksoy’un itirazını yerinde bulduğu ve ilçe yönetimine Aksoy’un alınması kararını verdiği belirtildi.

SAHA ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Öte yandan; toplantıda ele alınan konulardan birinin de CHP İzmir milletvekillerinin saha çalışmaları olduğu belirtildi. Bu kapsamda, 3-4 Ağustos tarihlerinde Bergama’nın köylerinde sahaya inileceği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.