Dolar 32,5797
%0.1
Euro 34,9041
%0.11
Altın 2.437,290
%0.3
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de kritik toplantı: Gündemde o konular var

CHP İzmir’de kritik toplantı: Gündemde o konular var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yarın ilçe başkanları ile toplantı yapacağı öğrenildi. Sorunlu ilçelerin masaya yatırılacağı toplantıda Başkan Yücel’in yaşanan bazı olaylar nedeniyle sosyal medya paylaşımları konusunda uyarılarda bulunacağı ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 22.01.2021 - 11:48

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ilçe başkanları ile toplantı yapacak.

En son 12 Ekim tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısı, koronavirüs vakalarında görülen artış ve İzmir depremi nedeniyle bir süre yapılamamıştı.

Pandemi koşulları nedeniyle zoom üzerinden online gerçekleştirilecek toplantıda, gündemde bulunan sorunların görüşüleceği ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; toplantıda özellikle geçtiğimiz gün Roman tartışmalarıyla gündeme gelen Bayındır ilçesi, Belediye Meclisi CHP grubu içerisinde yaşanan fikir ayrılıkları ve çatışmaların yaşandığı Gaziemir ilçesi, yönetim içerisindeki anlaşmazlıklarla gündeme gelen Bayraklı ilçesi ve Menemen başta olmak üzere gündeme dair konu ve sorunlar konuşulacak.

Başkan Yücel’in ayrıca CHP İzmir İl Disiplin Kurulu üyesi Zuhal Mercan’ın Menemen BelediyeBaşkan Vekili kura çekimine ilişkin yaptığı paylaşımın ardından, ilçe yönetimlerine sosyal medya paylaşımları konusunda uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

Bu kapsamda hafta başında Telegram mesajlarıyla gündeme gelen Çiğli ilçe örgütüne de uyarılarda bulunulacağı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.