Dolar 32,5747
%0.11
Euro 34,9940
%0.47
Altın 2.424,360
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de kritik görüşme: İlçe Başkanının hakaret iddiaları gündemde

CHP İzmir’de kritik görüşme: İlçe Başkanının hakaret iddiaları gündemde

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a galiz küfürler ettiği ve bu hakaretlerin de bir ses kaydının bulunduğu yönündeki iddialar parti gündemine bomba gibi düştü. İddiaların parti içinde krize dönüşmesinin ardından konuya müdahil olan İl Başkanı Deniz Yücel, Gruşçu ve yönetimiyle il binasında kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan görüşmenin ardından ilçe binasına geçen Başkan Gruşçu ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından herhangi bir açıklama yapmadı.

  • Ege Postası
  • 16.11.2021 - 14:37

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Örgütü'nde çalkantılı saatler yaşanıyor. 

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a yönelik hakaret içeren bir ses kaydının bulunduğu iddiaları partide krize neden oldu.

Ne zaman kayda alındığı bilinmeyen ses kaydında Gruşçu'nun partili gençlere belediyelerde iş bulma durumuyla ilgili yaşadığı sıkıntıyı Deniz Gökdoğan isimli partiliye aktarırken, Soyer'le Batur'a yönelik galiz küfürler ettiği öne sürüldü.

İddiaların parti içinde yayılarak, krize dönüşmesinin ardından İl Başkanı Deniz Yücel konuya el koydu. Yücel, İlçe Başkanı Gruşçu ve yönetimiyle, İl Başkanlığı’nda olağanüstü toplandı. Yapılan görüşmelerin ardından Gruşçu ve yönetiminin ilçe binasına geçtiği belirtildi. 

Öte yandan Gruşçu, ilçe yönetcileriyle de bir görüşme gerçekleştirirken, yarın bir toplantı daha yapacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.