Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,280
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de flaş karar: O olay için komisyon kuruldu

CHP İzmir’de flaş karar: O olay için komisyon kuruldu

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, ilçelerde Muharrem İnce analizi yapıldığı belirtilirken CHP Buca’da İlçe eski başkanı Kasım Akdağ ile ilişkilendirilen ‘kayıp para’ iddiaları görüşüldüğü öğrenildi. Toplantıda, konuyu araştırması için komisyon kurulduğu ifade edildi. 

  • Ege Postası
  • 04.03.2021 - 20:39

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde toplandı.

Disiplin dosyalarının ele alındığı toplantıda geçtiğimiz ekim ayında CHP Buca’da gündeme gelen ‘kayıp para’ iddialarının görüşüldüğü öğrenildi.

İlçe başkanlığının bir bankadaki hesabından İlçe Başkanı Hacer Taş'ın bilgisi dışında para çekildiği iddia edilmişti. İlçe Başkanı Hacer Taş ve yönetimi para çekilmesinden İlçe eski Başkanı Kasım Akdağ ile birlikte ilçe eski sekreteri Nurhayat Yılmaz ve ilçe eski saymanı Fatma Yıldız’ı sorumlu tutmuştu.

Yaşanan olayların ardından 3 isim hakkında ihraç istemiyle disiplin dosyası hazırlamıştı.

Edinilen bilgilere göre; toplantıda Kasım Akdağ dosyası görüşülüp konuyla ilgili araştırma yapması için bir komisyon kuruldu. Komisyon, ilçede yaşanan olayı araştıracak ve araştırmanın sonucu bir sonraki toplantıda masaya yatırılacak ve üç isim hakkında karar verilecek. 

İLÇELERDE MUHARREM İNCE ANALİZİ

Toplantıda konuşulan bir diğer konunun ise CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce’nin kuracağını açıkladığı parti oldu. Yönetim kurulunun, ilçelerde Muharrem İnce ve kuracağı partiye olan ilginin analizinin yapıldığı ifade edildi.

ROMAN STRATEJİ GRUBU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Öte yandan, toplantıda geçtiğimiz haftalarda kurulan CHP Roman Strateji Grubu’nun çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldığı öğrenildi.

Bunun yanında partinin sosyal politikalarıyla ilgili Engelsizİzmir ile ilgili çalışma grubunun da oluşturulduğu belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.