Dolar 32,5208
%-0.08
Euro 34,7793
%-0.25
Altın 2.423,750
%-0.26
Bist-100 9.733,00
%0.92

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de ekiplerden 'fotoğraflı mesaj'

CHP İzmir'de ekiplerden 'fotoğraflı mesaj'

Geçtiğimiz ay yapılan İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekilliği seçimleri öncesi karşı karşıya gelen ekiplerin dün ve bugün sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar örgüt içinde 'birbirlerine mesaj' olarak algılandı.

  • Ege Postası
  • 13.05.2022 - 14:17

EGEPOSTASI- İzmir'de geçtiğimiz ay yapılan İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili seçimleri öncesi karşı karşıya gelen ekiplerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar olay oldu.

Grup Başkanvekili seçiminde Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün aday olacağını açıklamasının ardından parti içi tartışmalar yaşanmıştı.

Gümrükçü'nün adaylığını açıklamasının ardından birbirlerine rakip olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur birlikte hareket etmişti.

Gümrükçü o döneme denk gelen işçi eylemlerini de öne sürerek aday olmamıştı. Seçimde tek aday olan ve Soyer ile Yücel'in desteğini alan Murat Aydın, CHP Grup Başkanvekili seçilmişti.

EKİPLERDEN 'FOTOĞRAFLI MESAJ'!

Seçimden sonra bir süre sesiz kalan ekiplerin dün ve bugün yaptıkları paylaşımlar örgüt içinde 'birbirlerine mesaj gönderme' olarak algılandı.

İlk fotoğraf dün Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen Halk TV’nin Ege Bölge Temsilciliği'nin açılış etkinliğinde çekildi.

Etkinliğe katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın fotoğraflara yansıyan samimi görüntüler vermesi dikkat çekti.

Öte yandan bu sabah saatlerinde ise Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile bir arada olduğu fotoğrafı paylaşması parti çevrelerince Soyer, Yücel ve Batur'un paylaşımına yanıt olarak yorumlandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.